• Share

Revista de Povestiri lanseaza Maratonul de lectura - Cate carti poti citi intr-o luna?

Revista de Povestiri lanseaza Maratonul de lectura - Cate carti poti citi intr-o luna?

 

Desi invazia can can-urilor din televiziune, radio-uri si presa scrisa este din ce in ce mai prezenta in viata cotidiana, putem respira usurati. Exista oameni care se gandesc si la noi, cei care ne pierdem in paginile unei carti in mijloacele de transport in comun sau care adormim sub plapuma dand pagina spre un urmator capitol.

 

Iata, astfel, ca Revista de Povestiri a fost gata-gata sa schimbe putin lucrurile si sa rasplateasca oamenii ce iubesc cititul si il promoveaza in fel si chip. Asa a luat fiinta proiectul, sau mai bine zis concursul, Maratonul de lectură / Câte cărți poți citi într-o lună?, ce are ca plan de bataie rasplatirea cititorilor de exceptie care nu se sperie de o carte de peste 500 de pagini.

 

 

 

maratonul de lectura revista de povestiri

 

 

 

30 de cititori norocosi vor avea ocazia sa parcurga diverse intamplari si povesti in perioada 1-30 aprilie, detaliile cu privire la inscriere fiind prezente pe site-ul Revistei de Povestiri. Echipa ce organizeaza Maratonul va astepta concurentii la Carturesti MTR unde acestia vor lua in primire cartile, facand act de prezenta la un fel de checkpoint.

 

Revista de Povestiri si-a facut un obicei din a premia persoanele care citesc inca de la lansarea sa. Pana in momentul actual s-au oferit 800 de exemplare, impreuna cu felicitari, celor 800 de oameni surprinsi cu o carte in mana in Metrorex.

 

De asemenea, in data de 13 martie, de la 19:30, la Music Club, va avea loc o dezbatere privitoare la supravietuirea printului alaturi de oamenii din spatele Love Issue, Decât o Revistă, Arte și Meserii, Tataia, Echinox (Cluj), Harap Alb, Comics, Film Menu, Formaje și The Institute. Totul ca o sarbatorire a primului an de viata al Revistei de Povestiri.

Distribuie