• Share

Roxette vor concerta la Cluj pe 19 iulie 2012

Roxette vor concerta la Cluj pe 19 iulie 2012

 

Clujenii se vor bucura vara aceasta de un super-show chiar la ei in oras, intrucat trupa Roxette revine in Romania pe 19 iulie la Cluj Arena.

 

Dupa succesul de anul trecut in randul fanilor bucuresteni, trupa va poposi de data aceasta la Cluj-Napoca, cu ocazia turneului de promovare a celui mai recent album al suedezilor, Charm School.

 

 

roxette cluj arena cluj napoca 19 iulie concert

 

 

Inceput in februarie 2011, The Neverending Tour a ajuns pana acum in 31 de tari in care a sustinut aproape 80 de concerte. Dar perindarea celor de la Roxette nu se opreste aici, membrii urmand sa concerteze in 2012 in Noua Zeelanda, Australia, Asia, America de Sud si, din nou, Europa - ocazie cu care vor concerta pe 19 iulie si la Cluj, in inima Ardealului.

 

 

Cu o cariera in muzica de 25 de ani, trupa Roxette s-a reunit in 2009, dupa 7 ani de pauza, ocazie cu care au inceput inregistrarile pentru albumul cu numarul 8, Charm School.

 

Dar come-back-ul nu se opreste aici, Roxette lucrand in prezent la un nou album, programat sa apara pe rafturile magazinelor de profil in primavara acestui an.

 


Distribuie