• Share

Supriza pentru bacauani. Ce s-a deschis in Arena Mall

Supriza pentru bacauani. Ce s-a deschis in Arena Mall

 

Noriel, cel mai mare retailer de jucarii din Romania, a deschis un nou Megastore. De aceasta data, conducerea companiei a optat pentru orasul Bacau, acolo unde de sambata parintii si copii au ocazia sa se plimbe printre 600 de metri patrati de rafturi cu jucarii si produse destinate micutilor. Este cel de-al saptelea Noriel Megastore pe care retailerul de jucarii il deschide in Romania si conducerea companiei sustine ca nu se va opri aici.

 

noriel jucarii paste 2016

 

Incepand de sambata, 23 aprilie, bacauanii au ocazia sa iasa cu prichindeii la cumparaturi in noul Megastore deschis de Noriel. Acesta se afla in Arena Mall, are o suprafata de 600 de metri patrati si clientii se pot bucura si de conceptul one-stop-shop, pentru trei categorii de produse: hainute, jucarii si puericultura. Parintii pot gasi acum, in cel mai mare magazin de acest gen din oras, tot ce-si poate dori un copil, de la jucarii produse de branduri renumite, la cele fabricate sub brand propriu, hainute, scaune auto, biciclete, triciclete, lego, papusi, scutece, etc.

 

Lansarea a avut loc sambata, 23 aprilie, chiar in ziua in care romanii il sarbatoresc pe Sfantul Gheorghe. Copiii care au fost prezenti la petrecere au avut parte de face-painting, baloane colorate si foarte multe surprize. Primii 50 de cumparatori au primit un voucher de 50 de lei. De asemenea, bacauanii pot rezerva acum online un produs pe site-ul noriel.ro si il pot ridica apoi din magazinul de jucarii Noriel. De precizat este ca preturile sunt adaptate pentru toate categoriile de venituri.

 

Noriel este cel mai mare retailer de jucarii din Romania si detine in prezent 47 de magazine in 27 de orase. Cele sapte Noriel Megastore au si o zona de fashion, destinata copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 15 ani: "Ne-am pregatit doi ani inainte sa deschidem conceptul acesta. Chiar daca este un model care exista si in alte piete, este foarte important sa intelegi ce vrei sa faci. Ai o gama de produse pentru parintii care au copii de pana in trei ani si vrei sa achizitionezi din acelasi loc tot ce ai nevoie. Aceasta categorie intra in conceptul de magazin extins. Apoi avem jucariile care exista si in magazinele mici si categoria de fashion - imbracaminte si incaltaminte pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 15 ani. Aceste magazine reprezinta practic o extindere dintr-o piata de 150 milioane de euro intr-o piata de 800 de milioane de euro“, a explicat pentru ZF.ro Cristian Constantinescu, CEO la Noriel si membru fondator.

Distribuie