• Share

Sziget Festival anunta un nou val de artisti confirmati, de la LMFAO la Fink!

Sziget Festival anunta un nou val de artisti confirmati, de la LMFAO la Fink!

 

Anul acesta Sziget Festival este vestitorul primaverii pentru toti pasionatii de muzica. Diversitatea genurilor muzicale, sound-ul exploziv si melodiile antrenante sunt alese cu grija pentru pentru a multumi chiar si cei mai pretentiosi devoratori ai muzicii de calitate.

 

Dovada sta in cel mai recent val de artisti care si-au anuntat participarea la Sziget Festival: LMFAO, The xx, Paolo Nutini, Glasvegas, The Ting Tings, Katzenjammer, Flying Lotus, Fink si Anna Calvi.

 

 

Fara indoiala cei mai nonconformisti petrecareti din cadrul festivalului sunt Redfoo si SkyBlu, impreuna formand trupa LMFAO. In ultimul an au beneficiat de o notorietate uriasa datorita pieselor imposibil de ratat Rock Anthem & I’m Sexy and I know it.

 

 

 

the xx sziget festival 2012

The xx @ Sziget Festival

 

 

Trupa londoneza The xx, infiintata in anul 2005, este caracterizata printr-un stil muzical cu influente de R&B ce poate fi comparat cu unul dark si emotional al anilor ’80. Cei trei membri au debutat in anul 2009 cu albumul xx, cu ajutorul caruia au castigat discul de platina, iar apoi s-au remarcat in publicatiile britanice de renume, castigand in cele din urma un premiu Mercury.

 

 

 

the ting tings sziget festival 2012

The Ting Tings @ Sziget Festival

 

 

Nu sunt de neglijat nici englezii de la The Ting Tings, a caror muzica este caracterizata print-un stil aparte de groovy guitar pop. Duo-ul format din Katie White si Jules De Martino a debutat in anul 2008 cu albumul We Started Nothing, reusind sa vanda milioane de exemplare. Anul acesta, The Ting Tings isi promoveaza noul album Sounds of Nowhere care a primit deja un premiu Ivor Novello.

 

 

 

fink sziget festival 2012

Fink @ Sziget Festival

 

 

Fink (sau Fin Grenall pe numele lui adevarat) este cantaret si producator in acelasi timp, iar piesele sale deosebit de profunde denota o doza crescanda de romantism si umanitate. Pe parcursul a 10 ani a creat patru albume renumite, iar ultimul LP, Perfect Darkness, lansat 2011, a beneficiat de numeroase recenzii pozitive din partea publicatiilor britanice, inclusiv din partea The Guardian.

 

 

Acestea sunt doar cateva dintre numele care vor concerta pe scena Sziget Festival, iar lista creste pe zi ce trece - stay tuned!

Distribuie