• Share

Teatru de vara: scene independente, mall-uri, mare sau varf de munte

Teatru de vara: scene independente, mall-uri, mare sau varf de munte

 

Teatrele consacrate au luat vacanta, dar nu si teatrul, pe care il vom gasi in aceasta vara in cele mai neasteptate locuri, inclusiv la mall. Iar vestea buna este ca si la munte ori la mare daca ajungem, putem servi o portie de teatru.

 

 

teatru independent 

 

 

Teatre independente

 

Cafe Godot

 

La Godot, programul e foarte generos zilele acestea, asa ca aveti de unde alege. Ne putem delecta cu o Crema de zahar ars. Astazi ii spunem dragoste, iar noi va recomandam si Noi 4.

 

 

Teatrul de Arta

 

La Teatrul de Arta e cazul sa mergeti pentru dubla experienta a stradutelor linistite si a teatrului independent de calitate. In programul imediat urmator: Pam Pam!

 

 

In Culise

 

Pentru a varia, nu strica un spectacol de stand-up comedy, iar cea mai buna varianta ramane In Culise. Va puteti rezerva ziua de 30 iulie pentru asta, mai ales ca intrarea la spectacolul Stand-up Comedu cu Mincu, Maria Popovici, Florin Fratila & Alex Serban este libera.

 

 

Zilele teatrului Unteatru

 

Unteatru e povestea unei case care se pregateste si de un festival, intre 25 iulie si 3 august. Vor fi interpretari contemporane ale unor subiecte clasice, dar si concerte. Programul complet, aici.

 

 

festival de teatru promenada 

 

 

Teatru in locuri inedite

 

Festivalul de teatru in aer liber 2014

 

Pana duminica aceasta puteti vedea teatru in aer liber, pe terasa mall-ului Promenada. Programul e generos, iar intrarea e libera.

 

 

Teatru de festival

 

Iesim din Bucuresti si va anuntam ca puteti vedea teatru inclusiv la munte, daca ajungeti in acest weekend la festivalul Padina (23 - 27 iulie).

 

 

Teatru la mare

 

Exact, puteti merge la teatru inclusiv pe plaja. La Oha, de exemplu, e seara de teatru in fiecare miercuri. Iar daca ajungeti la Jupiter, nu ocoliti Teatrul de Vara, unde luminile de spectacol se vor aprinde toata vara si exista inclusiv teatru pentru copii.

Distribuie