• Share

Top 10 locuri din oras unde poti vedea finalele de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Top 10 locuri din oras unde poti vedea finalele de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014

 

Acest Campionat Mondial s-a dovedit a fi cu siguranta unul dintre cele mai surprinzatoare de pana acum, dupa ce favorite precum Spania, Portugalia sau Italia nici macar nu s-au calificat in optimi. Acum, dupa meciul zdrobitor din prima semifinala, in care Germania a batut Brazilia cu 7 la 1, toata lumea asteapta sa vada daca nemtii vor reusi sa-i domine si pe argentinieni in finala mare de duminica sau daca brazilienii isi vor mai spala din rusine, castigand meciul cu Olanda de sambata.

 

 

finala campionat mondial brazilia bucuresti

 

 

Noi ti-am pregatit un top al locurilor din oras unde poti viziona cele doua finale impreuna cu prietenii, imbinand pasiunea pentru fotbal cu o masa delicioasa si o bere racoritoare. Cat despre lista completa a locurilor in care poti urmari meciurile in Bucuresti, o gasesti aici.

 

 

1. Halftime in Centrul Vechi

 

Pana si numele barului este legat de fotbal, acesta referindu-se la pauza dintre reprizele unui meci. Aici vei putea intalni alti suporteri la fel de infocati ca si tine, alaturi de care vei putea trai cele doua meciuri la fel de intens ca si cand ai fi pe stadion.

 

 

2. The Barrel in Centrul Vechi

 

Daca vrei sa sarbatoresti finala Campionatului intr-un mod mai inedit, The Barrel este the place to be. Sambata, dupa finala mica, te poti bucura de rezultate sau iti poti ineca amarul cu mult rom la petrecerea Rum & Pirates Party.

 

 

3. Poiana Urbana in Piata Universitatii

 

Daca vrei sa traiesti cele doua finale in aer liber, alaturi de alti zeci de impatimiti ai fotbalului, trebuie sa mergi in Poiana Urbana. Aici meciurile vor fi difuzate pe un ecran LED de 30 mp. In plus te asteapta o groaza de concursuri, terase si chiar doua terenuri de fotbal unde iti poti practica pasele.

 

 

4. Nexus Gamers Pub pe langa Cismigiu

 

Iubitorii de jocuri video sau pe calculator care sunt si mari amatori de fotbal, isi pot combina cele doua pasiuni cu succes aici. Este locul perfect pentru a petrece timp alaturi de prieteni sau de alti oameni care iti impartasesc interesele.

 

 

5. Sports Bar in Titan

 

Daca n-ai chef sa te plimbi chiar pana in centru si iti surade oportunitatea de a castiga niste bani, atunci acesta este locul perfect pentru tine. Cei de la Sports Bar pun la bataie in fiecare zi cu meciuri o tombola unde poti castiga un voucher de 50 RON, iar duminica, cu ocazia ultimului meci din campionat, se va putea castiga voucherul cel mare de 500 RON.

 

 

6. Bier Hof aproape de Unirii

 

Pentru cei care nu vor sa vizioneze cele doua finale cu burta goala, aici pot profita de preparatele germane delicioase, acompaniate de o bere rece.

 

 

7. Terasa Promenada in Aviatiei

 

Aici va asteapta o experienta unica, pe masura celor doua meciuri. Cele doua finale vor fi difuzate in aer liber, pe un ecran imens (8 x 6 m) cu o super-rezolutie.

 

 

8. Ceainaria Tabiet pe la Aviatorilor

 

Pentru cei cu simt artistic, dar care nu vor sa rateze un asemenea eveniment, acesta este locul perfect unde pot imbina arta cu fotbalul.

 

 

9. Hard Rock Cafe in Herastrau

 

Ce loc mai bun de a sarbatori finala Campionatului alaturi de prieteni, daca nu Hard Rock Cafe? Cu ocazia ultimelor meciuri, poti comanda doua beri si primesti inca una gratis.

 

 

10. Tete-a-tete in Herastrau

 

In aceeasi zona, poti viziona finala pe un ecran cat peretele alaturi de toti prietenii tai. Ba mai mult, cei de la Tete-a-tete te incurajeaza sa iti sustii echipa favorita cum vrei tu si ofera shot-uri gratis pentru toata lumea la fiecare gol.

Distribuie