• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 10 - 16 februarie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 10 - 16 februarie 2014

 

Este rost de iubire toata saptamana la Bucuresti si, ajutata de adierea de primavara ce-si tot face loc printre muntii de zapada in topire, pofta de iesit e asigurata. Va spunem imediat si unde.

 

 

like CNDB evenimente bucuresti 2014 Valentine's Day 

 

 

Like CNDB #1 (9-28 februarie)

 

Februarie e luna dansului contemporan si a spectacolelor inedite la Centrul National al Dansului. Tineri artisti, mai mult sau mai putin cunoscuti (Madalina Dan, Cristina Lilienfeld, Ferenc Sinko si Leta Popescu, Andreea Novac, Vava Stefanescu sau Farid Fairuz) vor initia o comunicare speciala cu publicul. Bilete: 25 lei/spectacol sau 100 lei/intregul festival.

 

 

Directia 5 - Valentine 's Day (14 februarie)

 

Chiar de Ziua Indragostitilor, Sala Palatului gazduieste un concert in ton cu atmosfera generala. Eterni trubaduri, cei de la Directia 5 se vor stradui sa ofere muzica si iubire. Bilete, intre 50 si 150 lei.

 

 

Alexandru Tomescu - Tiberiu Soare - Orchestra Nationala Radio (14 februarie)

 

Pentru un altfel de Valentine's Day si pentru a va reaminti de una dintre cele mai impresionante povesti de iubire, a lui Romeo si a Julietei, va propunem o seara la Sala Radio. Vioara lui Alexandru Tomescu si Orchestra Radio (dirijor Tiberiu Soare) va vor delecta cu Concertul in re minor pentru vioara si orchestra, A. Haciaturian si cu Romeo si Julieta, selectiuni din Suite, S. Prokofiev. Biletele costa intre 20 si 30 lei. 

Distribuie