• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 13 - 19 ianuarie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 13 - 19 ianuarie 2014

 

Ne asteapta o saptamana plina de felurite evenimente, de la filme mult asteptate pana la petreceri care vestesc deja agenda verii sau spectacole de anvergura. Have good fun in oras!

 

 evenimentele sapmanii 13 19 ianuarie bucuresti 2014

 

 

Nymphomaniac: Volume 1 (16 ianuarie) 

 

Anuntat cu surle si trambite de o campanie de marketing foarte vizibila, cea mai recenta pelicula semnata Lars von Trier, Nymphomaniac: Volume 1 / Nymphomaniac Volumul 1 va putea fi vazuta si la noi pe ecrane incepand cu 16 ianuarie. Un jurnal erotic strange laolalta o distributie stelara: Stellan Skarsgard, Stacy Martin, Charlotte Gainsbourg, Shia LaBeouf (recenzia, in curand).

 

 

Lacul Lebedelor pe gheata (18 ianuarie)

 

Plutirea si eleganta sunt cuvintele de ordine in ceea ce priveste spectacolul pe care ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg il va sustine la Sala Palatului. Scena va fi acoperita de 2500 de kg de gheata naturala, iar cel care va pune in scena faimosul Lac al Lebedelor este coregraful Konstantin Rassadin. Biletele costa intre 100 si 350 lei.

 

 

Wilkinson feat. Visionobi (18 ianuarie)

 

Un party de neratat pentru fanii din ce in ce mai numerosi ai festivalului Electric Castle, mai ales ca evenimentul care-l are drept cap de afis pe britanicul Wilkinson este un promo al festivalului. Cei din Cluj vor avea ocazia sa meaga la party vineri, la Cluj Arena Stadion, cat despre Bucuresti, petrecerea va fi sambata, la Atelierul de Productie (intrarea 20 lei / 30 lei dupa 00.00).

Distribuie