• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 17 - 23 februarie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 17 - 23 februarie 2014

 

Chef de primavara? Nu ne putem plange, e deja aici, asa ca e cazul sa sunam dezmortirea generala. In afara de plimbari prin parc, exista spectacole, festivaluri de dans si party-uri in Bucuresti, unde putem face miscare mai ceva ca intr-o sala de sport.

 

 

evenimente bucuresti 2014

 

 

Beatles’N’Jazz (20 februarie)

 

Cine nu a tresarit macar o data pe muzica celor de la Beatles, nu stie ce a pierdut... Celebrele hituri vor fi reinterpretate pe ritmuri de jazz, de cunoscuti muzicieni ai acestui univers: saxofonistul Costin Rosu, basistul Adrian Flautistu, pianistul Alex Borsan etc. Palatul Ghica va fi cadrul momentului jazzy Beatles, iar biletele costa intre 48 si 98 lei.

 

 

Deep Purple (20 februarie)

 

Cunoscuta si apreciata trupa britanica de heavy metal si hard rock, Deep Purple, revine la Bucuresti pentru un concert la Sala Polivalenta. Cei de la Grimus vor canta in deschidere iar biletele costa intre 95 si 265 de lei. 

 

 

Shadowland (23-24 februarie)

 

Un dans al umbrelor se va incinge pe scena Salii Palatului. Trupa Pilobolus Dance Theater va sustine doua spectacole, pe 23 si 24 februarie iar biletele sunt intre 133,75 si 187,25 lei.  

Distribuie