• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 17 - 23 martie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 17 - 23 martie 2014

 

Primavara si-a intrat serios in drepturi, asa ca nu ne mai ramane decat sa lepadam cojoacele si sa ne bucuram de soare. Iar agenda de evenimente a saptamanii este la fel de luminoasa precum vremea: film documentar, party-uri, concerte de tot felul.

 

 

one world 2014 bucuresti

One World va debuta cu La Valle dello Jato, un documentar despre un jurnalist italian

 

One World 2014 (17-23 martie)

 

Cine-lupta propusa an de an de cel mai cunoscut festival de film documentar din Bucuresti, One World a ajuns la editia cu numarul 7. Anul acesa, peste 50 de documentare va vor astepta in salile de cinema timp de o saptamana. Sectiunile festivalului sunt in numar de cinci: După 25 de ani, Rebeli pentru cauze, Statul strâmb, Clinica mass-media, Și dragostea este un drept al omului, iar invitatul special al editiei este regizorul Marcel Lozinski. Un bilet costa 8 lei, iar un abonament pentru intreg festivalul, 70 lei.

 

 

Richard Clayderman & Camerata Regala (19 martie)

 

Richard Clayderman va concerta din nou la Bucuresti, de data aceasta in compania Cameratei Regale si a percutionistului Daniel Ciampolini. Daca vreti sa-l vedeti pe cel mai popular pianist din lume in concert la Sala Palatului, trebuie sa stiti ca biletele costa intre 95 si 400 lei.

 

 

Deck Sounds - Delilah (21 martie)

 

Se anunta o alta petrecere pe cinste la Atelierul de Productie. Delialh (interviu aici) vine pentru prima oara sa cante la Bucuresti, iar muzica ei este deja suficient de populara si de apreciata, ca sa mergeti sa o vedeti. Bilete: intre 50 si 60 lei. 

Distribuie