• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 21 - 27 iulie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 21 - 27 iulie 2014

 

Blandetea verii ne-a rasfatat pana acum la Bucuresti; cat despre evenimente, exista atat de multa diversitate incat nimeni nu se poate plange, iar din programul acestei saptamani nu lipsesc teatrul, muzica sau festivalul urban.

 

 

train delivery 2014 

 

 

Festivalul de teatru in aer liber 2014 (18 - 27 iulie)

 

Probabil ai fost deja de multe ori la mall, dar in niciun caz pentru a vedea teatru. Acum poti face asta pe Terasa Promenada, unde serile vor fi cu teatru in aer liber si la inaltime. Programul in gasesti aici, iar intrarea este libera.

 

 

Julio Iglesias (22 iulie)

 

Artistului spaniol pare ca-i place Romania, din moment ce a concertat la noi nu mai departe de toamna anului trecut. Iar dupa show-ul sustinut la Galati, pe 20 iulie, urmeaza ca la Sala Palatului sa se auda din nou de hit-urile stiute pe de rost de fani. Biletele variaza intre 180 si 450 lei.

 

 

Train Delivery 2014 (25 - 27 iulie)

 

Pentru a doua oara Gara de Nord va rasuna de ceva mai mult decat pasii calatorilor ce-i treg pragul intre doua trenuri. Vor fi muzica, arta, filme, in incercarea de a revitaliza si revendica acest loc simbolic al orasului. Va fi Train Delivery 2014.

Distribuie