• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 25 noiembrie - 1 decembrie

 

Sunteti pregatiti sa petreceti saptamana aceasta? Ar fi cazul, avand in vedere ca vor fi suficiente motive de sarbatoare catre finalul saptamanii (Sfantul Andrei, Ziua Nationala). Am ales pentru voi cele mai tari concerte/petreceri ale saptamanii, asa ca nu va mai ramane decat sa va incarcati bateriile pentru weekend.

 

 

petreceri 24 noiembrie 1 decembrie 2013 bucuresti

 

 

Presa de Rock Bun (29-30 noiembrie)

 

Nimic nu ridica adrenalina precum o portie de rock bun si se pare ca finalul de noiembrie va sta sub semnul rock-ului la Casa Presei Libere. Nume consacrate dar si newcomeri care au facut valuri vor intretine atmosfera celor doua zile de festival: Alternosfera, Vita de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP, Mere. Pretul distractiei este de 30 lei (o zi) sau 50 lei (abonament pentru cele doua zile).

 

 

Studio Martin 20: Cassy, Mara Trax (30 noiembrie)

 

Unul dintre cele mai vechi cluburi cu personalitate ale orasului, Studio Martin implineste 20 de ani, asa ca pe 30 noiembrie sarbatoarea va fi dubla. Spicuim din meniul serii: Cassy Britton si Mara Trax, veselie si efervescenta. Petrecerea incepe la ora 23.00, deci get ready.

 

 

The Straits (1 decembrie)

 

Ce-ati zice sa sarbatoriti Ziua Nationala cu un concert la Sala Palatului? Niste muzicieni de legenda, The Straits (urmasii Dire Straits) vor canta cele mai cunoscute hituri ale trupei initiale. Printre acestea: Tunnels of Love, Money for nothing, Brothers in arms sau Romeo and Julliet. Biletele costa intre 65 si 345 de lei, in functie de categorie.

Distribuie