• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 28 iulie - 3 august 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 28 iulie - 3 august 2014

 

Concert.Festival.Concert - cam asta ne asteapta in Bucurestiul insorit al acestei saptamani si bine ar fi sa avem energie si voie buna pentru tot ce se intampla prin oras. Plus sa-i anuntam pe prieteni din timp.

 

 

backyard weekend 

 

 

The Cat Empire (31 iulie)

 

Incheie luna iulie cu un concert mult-asteptat, care va avea loc la Arenele Romane. In caz ca vrei sa afli mai multe despre The Cat Empire inainte de concert, avem un interviu la cald cu solistul. Bilete: 80 - 130 lei.

 

 

Festivalul Strada Armeneasca editia a II-a (1 - 3 august)

 

Comunitatea armeana din Bucuresti pune la cale cea de-a doua editie a Festivalului Strada Armeneasca. Vor fi bazar, concerte, delicatese si muzica in Cartierul Armenesc - toate menite sa ne familiarizeze cu  aceasta lume si cultura prezente printre noi.

 

 

Backyard Weekend 2014 (2 - 3 august)

 

A patra editie a Backyard Weekend se va desfasura in Complexul Studentesc Tei si se bucura de un line-up care va va starni macar curiozitatea: Matias Aguayo, Osunlade, Perseus, Chez Damier, Livio & Roby, Khidja, Cristi Cons. Intrarea: 25 lei sau 40 lei, abonament. Avem si o veste buna: poti castiga unul dintre cele doua abonamente duble pe care le punem la bataie (participa aici) plus drumul cu taxiul pana la eveniment, in cadrul campaniei noastre Taxi, du-ma in Oras!

Distribuie