• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 4 - 10 august 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 4 - 10 august 2014

 

August e la debut si ne imbie sa nu stam prea mult in casa, ci sa gustam din toate evenimentele orasului. Si se anunta o saptamana plina, din care nu lipsesc filmele si muzica de toate culorile pentru toate gusturile. Sa vedem ce si cum...

 

 

summer well

 

 

DN1.1 #DANCE (8 - 9 august)

 

Pare a fi un weekend al muzicii in locuri inedite, asa ca va invitam sa dansati pe DN1. Line-up: Danny Tenaglia DJ, Ame, Kenny Larkin, Laura Jones, Michel Cleis, Felipe Valenzuela, Livio & Roby, Negru, Ali Nasser, Victor Stancov. Bilet la intrare: 60 lei.

 

 

Summer Well 2014 (9 - 10 august)

 

O noua editie Summer Well e pregatita sa ia startul pe frumosul Domeniu Stirbey. Line-up-ul din acest an este mai mult decat interesant: Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chlöe Howl, Reptile Youth, Prides. Un abonament costa 199 lei.

 

 

Jazz’n Foisor - A doua editie (10 august)

 

Foisorul este unul dintre cele mai romantice locuri ale unui parc, iar cand de acolo rasuna si muzica, e si mai bine. Pe 10 august debuteaza o noua editie a Jazz’n Foisor, un proiect care include 3 parcuri: Herastrau, Cismigiu si Kiseleff si se va desfasura pe parcursul a trei weekenduri (10, 17, 24 august). Artistul principal al festivalului va fi Aylin Cadir. Intrarea este libera.

Distribuie