• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 9 - 15 decembrie

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 9  - 15 decembrie

 

Ar trebui sa profitam de aceasta saptamana si sa ne facem cadou un spectacol ori un concert – un placut moment de relaxare inainte de febra pregatirilor de Craciun. In meniul saptamanii intra festivaluri de film, concerte de toate felurile, targuri de sezon etc. Pentru a fi siguri ca nu ratati nimic, e cazul sa consultati frecvent pagina noastra speciala de Craciun. Iata si cele trei evenimente de neratat ale saptamanii:

 

 

bieff 2013

 

 

BIEFF 2013 (11-15 decembrie)

 

Festivalul International de Film Experimental a ajuns la cea de-a patra editie. Printre surprizele experimentale din acest an se numara si cele trei sectiuni speciale ale festivalului: Golden Shorts - Best Films in Major Festival adica cele mai bune scurtmetraje din cadrul unor importante festivaluri europene: Cannes, Berlin, Locarno si Venetia; Cine-Dans - o intalnire inedita made in Olanda dintre cinema si coregrafie; Miracolul Portughez - prezinta in premiera in Romania cele mai interesante scurtmetraje realizate in Portugalia in ultimii doi ani.

 

Nu e cazul sa ratati nici Gala de deschidere, cand va fi proiectat la CinemaPRO, in prezenta regizorului, cel mai nou film al lui Terry Gilliam, The Zero Theorem. Cinema Studio si Cinema Elvira Popescu vor gazdui festivalul (un bilet costa 10 lei).

 

 

Alerg printre stele! – Stefan Banica (13-15 decembrie)

 

Este al 12-lea an consecutiv cand Stefan Banica isi asteapta fanii timp de trei zile, la Sala Palatului, pentru seria de concerte extraordinare de Craciun. Atmosfera va fi de poveste iar biletele costa, in functie de categorie, intre 70 si 250 lei.

 

 

Scorpions (14 decembrie)

 

Un regal pentru fanii hard rock/heavy metal, concertul Scorpions de la Romexpo face parte din turneul Rock'n Roll Forever, care include Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda etc. Va puteti astepta si la hituri clasice, iar biletele costa intre 150 si 400 lei.

Distribuie