• Share

Top 5 evenimente in Orasul Meu: saptamana 28 aprilie - 4 mai 2014

Top 5 evenimente in Orasul Meu: saptamana 28 aprilie - 4 mai 2014

 

Cel mai important si asteptat eveniment al saptamanii este 1 Mai, de aceea am decis sa extindem topul si sa vedem care ar fi cele mai cele momente ale perioadei din Bucuresti, dar si din tara. Asta pentru a nu rata cele mai importante lucruri, indiferent daca alegeti marea, muntele sau orasul. Si in afara de distractia clasica, va vom tenta cu o serie de evenimente inedite, asa ca sa simtiti din plin mini-vacanta!

 

 

evenimente saptamana 28 aprilie 4 mai 

 

 

In Bucuresti

 

Romanian Dance Showcase (28 aprilie - 4 mai)

 

Bucurestiul nu are scapare in aceasta saptamana, va trebui sa danseze contemporan in cadrul celui mai important festival de gen, care va aduna pe scena CNDB 55 de artisti din tara si strainatate. Bilete: intre 10 si 25 lei.

 

Mogosoaia ClasicFest 2014 (26 aprilie - 25 mai)

 

In apropierea orasului, la Mogosoaia, are loc cea de-a treia editie a festivalului Mogosoaia ClasicFest. Ambitia festivalului este de a transforma Palatul Mogosoaia intr-un spatiu al excelentei sonore. In afara de momentele muzicale, vor sustine conferinte academicianul Constantin Balaceanu Stolnici si istoricul de arta Oana Marinache.

 

 

In tara

 

Transylvania Horse Show 2014 (2-4 mai)

 

O ocazie unica pentru iubitorii sporturilor ecvestre o reprezinta editia din acest an a Transylvania Horse Show, care se va desfasura intr-un peisaj idilic de langa Sighisoara. Cu participanti romani si straini, competitia are, in afara show-urilor demonstrative, 3 concursuri principale: Concurs Complet International, Cupa Romaniei la Concurs Complet si Concurs International Universitar, Cupa Natiunilor pentru Studenti.

 

MedievalRun Sighisoara 2014 (2 mai)

 

La Sigisoara se intampla mereu ceva interesant, asa ca cei prezenti in frumoasa cetate medievala in aceasta perioada vor putea particpia la o cursa de alergare tematica, ce va avea ca punct de pornire, dar si de premiere a castigatorilor, Piata Octavian Goga.

 

 

La mare

 

1 Mai Tuning fest (1 - 4 mai)

 

O tura la mare cu masina tunata? Va veti opri, fara doar si poate, la Jupiter unde va avea loc un festival de masini tunate. Pentru participanti exista si un pachet special de cazare: 4 nopti cazare + mic dejun (bufet suedez) pentru 2 persoane + copil - 499 lei la Hotel Capitol Jupiter.

Distribuie