• Share

Trenule, masina Hyper(ion)

Trenule, masina Hyper(ion)

 

Vine vara, bine ne pare/ In curand porniti spre mare/ Sau la munte daca-i soare 

 

 

De pornit, porniti. Dar cu ce mergeti? Ai vorbit cu prietenii si sunteti multi, asa ca nici nu se pune problema sa incapeti toti in masina ta. Nici nu prea ai chef sa conduci, sa stai la semafoare si sa pierzi cea mai buna gluma pentru ca tocmai ti-a taiat unu’ fata si te-a enervat. In plus, cele mai tari amintiri se fac in drum spre destinatie.

 

 

Si cand te gandesti la transportul public, in mintea ta deja se deruleaza un film horror in care actiunea se desfasoara intr-o cutie de sardine cu miros specific si topping de muraturi.

 

 

Insa avem o veste buna pentru tine. Cei de la Softrans au introdus trenul Hyperion, care iti ofera un transport civilizat si rapid. Unde mai pui ca e si ieftin.

 

 

softrans tren mare munte 2016

 

 

Acesta circula pe ruta Craiova - Bucuresti Nord - Constanta si Craiova - Bucuresti Nord – Brasov, de la 1 aprilie 2016. E dotat cu Wi – Fi gratuit, asa ca poti asculta muzica, citi o carte online sau chiar un Live pe Facebook. Iti vine sa crezi sau nu, dar au si aer conditionat care chiar functioneaza.

 

 

Daca te-ai obisnuit sa calatoresti cu nasu’ si sa bagi scuza ca n-ai avut timp sa-ti iei bilete de la casa, imi pare rau sa te anunt ca nu mai merge. Aici poti sa-ti iei bilete din tren sau online.

 

 

N-ai bani pe card? Nu-i panica. Pana iti pun ai tai, iti rezervi biletele pe www.softrans.ro. Daca n-ai rezervare, poti ocupa oricare loc din tren atat timp cat nu l-a rezervat altcineva.

 

 

Un bilet de la Bucuresti la Constanta costa 40 Lei, iar de la Bucuresti la Brasov 30 Lei. De asemenea, ai reducere 50% daca esti elev sau student pe baza carnetului sau cuponului. Copiii pana in 8 ani pot calatori gratuit fara loc sau cu 50% reducere la biletele cu loc, iar pensionarii platesc jumatate din pretul biletului.

 

 

Daca vrei sa-i iei cu tine pe Kitty sau pe Azorel, asigura-te ca le-ai luat carnetele de sanatate si lesa, botnita sau cusca, dupa caz.

 

 

Ai si suport special pentru biciclete in vagonul trei, daca te gandesti sa dai o tura cu bicla si pe alte meleaguri. Se taxeaza cu 50% din pretul biletului si se accepta maxim patru. Drum bun!

 

 

softrans tren mare munte 2016

Distribuie