• Share

Un nou cartier se contureaza in sectorul 5 al Capitalei

Un nou cartier se contureaza in sectorul 5 al Capitalei

 

Cartierul bucureștean Rahova a devenit locul de dezvoltare a unuia dintre cele mai ample proiecte imobiliare pentru clienții cu așteptări mari, dar bugete de criză. Numărul mare al clienților interesați a determinat dezvoltatorul să înceapă cea de-a cincea fază a proiectului Dream Residence, care este gândit ca un cartier all inclusive, din care nu trebuie să pleci decât pentru a merge la serviciu.

 

 

dream residence rahova 

 

 

Cartierul Rahova, aflat în sectorul 5 din București, a devenit acasă pentru zeci de familii care au ales să se mute în Dream Residence. Cartierul a fost construit după planurile dezvoltatorului, dar tinand cont de nevoile clienților. Tocmai de aceea, fiecare etapă a adus cu sine îmbunătățiri care le folosesc atât actualilor, cât și viitorilor locatari.

 

Pentru că mulți dintre clienții noștri sunt familii cu copii, am proiectat blocurile în jurul unor spații verzi, amenajate și cu locuri de joacă. Tot pentru confortul locatarilor, în ansamblu vor exista terase, un restaurant, o farmacie, un coafor, o bancă și alte facilități care sunt în permanentă extindere, în funcție de nevoile clienților noștri. În total, în acest moment, avem însumat 1.200 mp de spații comerciale, au declarat pentru IMOPEDIA.ro oficialii Dream Residence.

 

 dream residence

 

 

De asemenea, pentru că una dintre marile probleme la bloc este locul de parcare, dezvoltatorii au făcut planul ansamblului în așa fel încât să fie suficient loc pentru toată lumea. Locurile de parcare supraterane sunt garantate de achiziția locuinței, dar există și posibilitatea parcării subterane, care este contra-cost.

 

Parcările subterane sunt alese în special de cei care vor să își știe mașina protejată. De altfel, siguranța este unul dintre cuvintele cheie în jurul căruia se dezvoltă ansamblul. Accesul în complex este atent monitorizat. Există bariere și echipe de pază care asigură siguranța locatarilor 24/7, continuă oficialii Dream Residence.

 

Dream Residence aduce noi reperere de valoare, pentru cei care caută calitate la un preț decent. În ansamblu se găsesc apartamente cu una, două sau trei camere. Faza cinci a proiectului începe luna aceasta și face parte dintr-un plan de 15 blocuri, care vor însuma 700 de apartamente.

Distribuie