• Share

Ursa Mica iti arata partea glam a mersului cu cortul

Ursa Mica iti arata partea glam a mersului cu cortul

 

Iti place sa mergi in drumetii, sa te cateri pe munti si traiesti pentru povestile spuse la focul de tabara. Toate bune si frumoase, dar esti cam satul sa cari dupa tine pachete cu servetele umede, sa depinzi de cabanele supra aglomerate doar doar faci si tu un dus.

Pana iti spui „gata, asa nu se mai poate” si-ti scurtezi vacanta. Dar nu trece mult timp si te ia din nou dorul de munte, de liniste si de explorat cai nebatatorite de picior de om.

 

Foto: Ursa Mica Glamping Resort

 

Asa ca niste oameni faini au deschis Ursa Mica. Un loc care iti ofera aerul proaspat al Carpatilor si verde cat vezi cu ochii, fara sa te lipsesti de confortul urban. Unde-i situat locul magic? In Nucsoara, Judetul Arges.

 

Odata ce ai fost aici, hotelurile de 5 stele parca nu-si mai merita reputatia. Ciripitul pasarilor de dimineata nu poate fi inlocuit neam cu muzica chill/lounge de pe holuri, nici baile aromatizate nu le fac fata ciubarelor bine amplasate in natura. Crezi ca sauna e un bonus point? Foarte bine. O ai si-aici, sauna finlandeza chiar. 

 

Foto: Ursa Mica Glamping Resort

 

In fiecare cort sunt patru paturi, iar sistemul de incalzire e mai mult decat natural. Soba cu lemne ca la bunica acasa. Daca ti-e dor de-o ciorba cu smantana de aia buna, de culoarea untului, o gasesti in restaurantul amplasat la doar cativa metri de cortul tau. Grupurile sanitare si dusurile sunt separate, pentru barbati si femei.

Asa ca, ce mai astepti? Ia-ti familia, prietenii, colegii si pe oricine-i dornic de o astfel de experienta si trimite un mail la [email protected] pentru rezervari.

 

Foto: Ursa Mica Glamping Resort

 

Cat trebuie sa pui deoparte? 250 Lei/zi - adult, 140 Lei/zi - copil intre 6 - 14 ani, 100 Lei/zi - copil intre 3 - 6 ani, iar copiii pana in 3 ani beneficiaza de gratuitate.

Ce e inclus in pret? Cazarea cu acces la grupurile sanitare si dusuri, la ciuberele cu apa calda si sauna, 3 mese/zi in restaurant - exceptie fac bauturile, bicicleta sau ghid pentru activitati montane.

Distribuie