• Share

util.in.oras, noua sectiune de comenzi si plati mobile disponibila in aplicatia Orasul Meu

util.in.oras, noua sectiune de comenzi si plati mobile disponibila in aplicatia Orasul Meu

 

Aplicatia de mobil Orasul Meu se afla intr-o continua dezvoltare si upgradare, in ton cu evolutia zonei de mobile si cu nevoile utilizatorilor. Pentru a satisface aceste nevoi, aplicatia a fost imbogatita cu o sectiune dedicata platilor mobile, numita util.in.oras, realizata in parteneriat cu Orange Romania.

 

util.in.oras ofera utilizatorilor posibilitatea de a comanda si de a plati mai usor, prin SMS, calatoriile cu mijloacele de transport in comun (metrou si transport de suprafata), taxiul, parcarea sau rovinieta electronica. Si e chiar foarte simplu: intri in sectiunea util.in.oras, alegi tipul de serviciu dorit si orasul in care te afli, apoi efectuezi plata prin trimiterea unui SMS cu datele necesare pentru serviciul ales. 

 

 

aplicatie orasul meu orange util in oras



Orasele incluse in aplicatie acopera mare parte din teritoriul Romaniei, iar numarul lor, precum si cel al serviciilor oferite prin intermediul aplicatiei, va creste in permanenta. Orasele active in acest moment sunt Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Bucuresti, Iasi, Oradea, Poiana Brasov, Satu Mare, Targu-Mures, Timisoara si Turda.

 

Pe langa util.in.oras, aplicatia Orasul Meu include


- sectiunea hot.in.the.city - tot ce e nou si merita experimentat in oras: evenimente, locuri, oferte si articole


- in.jurul.meu, care te ajuta sa te orientezi printre locurile si manifestarile de orice fel din oras in functie de pozitia ta in momentul respectiv


- oameni diversi, cu care poti sa te imprietenesti si sa schimbi impresii despre oras


- favorite - locurile si evenimentele care iti fac cu ochiul si nu vrei sa le ratezi

 

 

Pentru a beneficia de toate facilitatile de mai sus, dar si de alte tips & tricks din oras, descarca aplicatia Orasul Meu, disponibila pentru IOS si Android.

 

 

Descarca Orasul Meu pentru IOS

 

orasul meu aplicatie mobil noua aplicatie orasul meu orange aplicatie orasul meu orange

Click pe foto pentru marire

 


Descarca Orasul Meu pentru Android

 

orasul meu aplicatie orange aplicatie orasul meu orange aplicatie orasul meu orange

Click pe foto pentru marire

 

Orasul Meu – www.orasulm.eu -  este cel mai bine documentat ghid de oraș, lansat în 2011 pentru a pune în legătură oamenii, locurile și evenimentele urbane. Aplicația Orașul meu este cea mai complexă aplicație de pe piață, dezvoltată de agenția interactivă iLeo și disponibilă gratuit pentru sistemele de operare iOS și Android, premiată cu Bronze la categoria Best Entertainment App în cadrul galei “Mobilio Awards” 2013 și cu Locul 3 la categoria Aplicații Utile în cadrul evenimentului Mobile Awards România 2013. Aplicația acoperă 32.000 de locuri și peste 1.500 de evenimente active lunar în București, în marile orase ale țării, pe Valea Prahovei și pe litoral. 

Distribuie