• Share

www.eurofinal2012.ro - un site destinat microbistilor spanioli cu ocazia finalei Europa League din 9 mai!

www.eurofinal2012.ro - un site destinat microbistilor spanioli cu ocazia finalei Europa League din 9 mai!

 

Nu mai e un secret pentru nimeni ca finala Europa League 2012 are loc pe stadionul National Arena din Bucuresti fix pe 9 mai, ziua Europei!

 

Dar poate mai e un secret pentru unii ca Orasul Meu a lansat un proiect special cu aceasta ocazie, si anume www.eurofinal2012.ro.

 

Destinat turistilor microbisti care vor popsi in capitala in aceasta perioada, site-ul, in limba spaniola, este un ghid ideal axat pe cum te descurci in Bucuresti inca din momentul in care aterizezi pe plaiuri mioritice.

 

 

 

finala europa league 9 mai stadionul national arena bucuresti

 

 

 

Restaurante, cafenele, baruri, muzee, evenimente, viata de noapte, dar si chestiuni utile precum ambasade, spitale, transport etc. - le gasesti pe toate pe eurofinal2012.ro!

 

In plus, sfaturi utile precum informatii despre Bucuresti, transportul in capitala si zonele cele mai adecvate pentru o masa in oras sau o noapte pe ringul de dans nu lipsesc nicidecum!

 

 

www.eurofinal2012.ro - un site desinat finalei Europa League, unde microbistii spanioli (si nu numai) gasesc toate informatiile necesare despre Bucuresti!

Distribuie