• Share

Ziua Internationala a Cartii 2014: 10.000 de carti gratis la Universitate, promotii si carti cadou in librarii

Ziua Internationala a Cartii 2014: 10.000 de carti gratis la Universitate, promotii si carti cadou in librarii

 

Pe 23 aprilie sarbatorim, printre altele, si Ziua Internationala a Cartii si a drepturilor de autor. Iar in Bucuresti, conform traditiei impuse de ultimii ani, ocazia nu va ramane nesarbatorita. Iubitorilor de carte li s-au pregatit tot felul de surprize si provocari, de la promotii si maraton de lectura, pana la carti oferite gratuit.

 

 

ziua internationala a cartii editura litera 2014 

 

 

Noaptea Cartilor Deschise 2014

 

Noaptea Cartilor Deschise ne va ademeni la ora 18.00 spre Piata Universitatii, (in scuarul din fata sediului central al BCR), unde vor fi oferite carti si flori. Editura Litera va pune la dispozitia cititorilor 10.000 de volume din colectiile editurii, intr-o initiativa care are drept scop incurajarea lecturii.

 

 

Maraton de citit la Humanitas Cismigiu

 

La Humanitas Cismigiu, (dar si in cadrul celorlalte libarii Humanitas din Bucuresti) veti putea cumpara pe 23 aprilie carti cu 20% mai ieftine daca va veti inscrie pe www.booktopia.ro la Maratonul de citit (pentru fiecare participant, libraria va dărui o carte cuiva care are nevoie de ea). Si tot miercuri, libraria va sta la dispozitia vizitatorilor cu lecturi publice, cafea si carti, pana la ultimul cititor!

 

 

ziua internationala a cartii 2014

 

 

Ia si citeste! la Biblioteca Nationala

 

E indemnul pe care ni-l va adresa Biblioteca Națională a României pe 23 aprilie, in cadrul evenimentului Tolle, lege! (Ia si citeste!). Intre orele 10.00 si 12.00, vor fi difuzate in spatiul Symposium al bibliotecii, fragmente dintr-o serie de audiobook-uri aparute in ultimii ani. Iar intre 12.00 si 14.00, bibliotecarii si cititorii vor avea posibilitatea sa citeasca cate un fragment din cartea favorita cu voce tare pentru a transmite si impartasi emotii provocate de lectura.

 

 

Ziua cartii, in fiecare zi la Carturesti

 

In 23 aprilie, cei de la Carturesti Verona ne invita la petrecere in librarie, si nu oricum, ci cu o carte oferita, la alegere, dintr-o selectie de titluri realizata chiar de ei.

Distribuie