• Share

ZUtopia vine cu lectia invatata de la Robbie Williams

ZUtopia vine cu lectia invatata de la Robbie Williams

 

Planurile pentru ZUtopia Music Festival iti ocupa cam tot timpul, weekend-ul si gandurile in perioada asta. Te trezesti fredonand Rihanna, muncesti zumzaind Sia si-ti inchei ziua pe ultimele beat-uri ale lui Steve Aoki. Nu mai vorbim de versurile Selah Sue, OH Land si Fallulah care te urmaresc oriunde, oricand.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stii ca sa-ti iasa bine 14 - 17 august in Piata Constitutiei:

 

ZUtopia vine cu lectia invatata de la Robbie Williams

Foto: Steve Aoki FB.

 

Primul e ca hidratarea e gratis. Dupa toata nebunia legata de organizarea concertului Robbie Williams, care a lasat de dorit, Marcel Avram, East European Production, D&D East Entertainment si Radio Zu au anuntat ca la ZUtopia schimba catering-ul. In plus, exista voluntari care ofera apa persoanelor cu probleme, alaturi de personalul de pe ambulante. Gratis.

 

Line-up ZUtopia:

Pana acum trebuie sa fi aflat deja cine urca pe scena festivalului, adica Steve Aoki si Tom Odell pe 15 august, Sia, Selah Sue, OH Land si Fallulah pe 17.

Bine, bine, dar Rihanna? Concertul superstarului mondial face parte din Turneul Anti World Tour, inceput anul trecut in America, si se intampla inainte de festivalul zutopic.

 

ZUtopia vine cu lectia invatata de la Robbie Williams

 

Abonamentele ZUtopia:

Abonamentele sunt impartite in cele pentru festivalul propriu-zis si cele care includ si accesul la concertul Rihannei. Daca alegi prima optiune, preturile pornesc de la 270 Lei - Golden Circle, 410.4 Lei - Diamond Circle si 486 Lei - loc in tribuna. A doua vine cu 210.6 Lei - Normal Circle, 518.4 Lei - Golden Circle, 702 Lei - Diamond Circle si 777.6 Lei - loc in tribuna. Ti le poti cumpara de aici.

 

Cazare si alte info:

Incepe la 18:00, aici vezi adresa in cazul in care nu esti din capitala si daca toti prietenii sunt in concediu in perioada asta, te poti interesa de cazare aici

 

Interzis:

- Daca ai sub 7 ani;

- Daca ai intre 7 - 16 ani poti intra pe baza unui bilet valid, cu un adult care sa te insoteasca.

Distribuie