• Share

Obiecte de design romanesc: unde le putem admira si cumpara

 Obiecte de design romanesc: unde le putem admira si cumpara

 

Specialistii spun ca nu se poate vorbi inca despre un design de produs romanesc cu o identitate puternica si recognoscibila. Dar nu se poate tagadui faptul ca obiecte ale unor tineri designeri si artisti romani talentati sunt tot mai prezente in diverse spatii publice sau private ale orasului.

 

dizainar

 

Magazine

Dizainar este un magazin dedicat exclusiv obiectelor de design romanesc. Nu lipsesc mobilierul, bijuteriile sau fotografia. Materialele (de la lemn la fetru si multe altele) va vor uimi si incanta in acelasi timp, la fel si executia. De pus pe lista pentru idei de cadouri de Craciun.

La Introdesign (showroom in zona Dorobanti), veti gasi printre obiecte de design international si colectia integrala a unui brand suta la suta romanesc, Ubikubi (Dragos Motica si Robert Savu), care se va lansa official, miercuri, pe 11 noiembrie.

 

Un magazin mic, dar cochet, in care veti gasi obiecte mestesugite de mesterii rrome (obiecte de alama, haine, etc) veti gasi si in zona Universitatatii: Mesteshukar Butiq.

 

 

Targuri de specialitate

O mare parte din productia autohtona de design poate fi admirata si cumparata in cadrul unor binecunoscute targuri de profil, organizate anual. Acestea sunt Autor, in cadrul bijuteriei contemporane, si Made in RO – targul dedicat designului romanesc, a carui urmatoare editie se va desfasurain preajma Craciunului. 

Distribuie