• Share

1 iunie 2015: distractii si amuzament pentru copii in capitala

1 iunie 2015: distractii si amuzament pentru copii in capitala

 

Weekendul care vine este unul prelungit, spre fericirea orasenilor, avand in vedere faptul ca data de 1 iunie din acest an este in aceeasi zi cu Rusaliile. Capitala se pregateste pentru a sarbatori ca la carte Ziua Copilului, punand la dispozitia celor mici felurite festivaluri si spectacole care sa-i incante. Stim ca parintii aleg de obicei evenimentele, asa ca am facut o lista cu recomandarile noastre pentru un weekend distractiv si antrenant.

 

 

1 iunie Bucuresti evenimente teatru

 

 

Festivalul International de Teatru pentru Copii 2015 (29 mai - 14 iunie)

 

Stagiunea de vara a Teatrului Tandarica si-a propus sa aduca spectacolele de teatru mai aproape de copiii din capitala si sa faciliteze accesul acestora la piesele de teatru. Acestea sunt reprezentatii ale unor povesti clasice, precum "Punguta cu doi bani" sau "Cenusareasa" si se vor desfasura in locatii precum Parcul Alexandru Ioan Cuza si Parcul Herastrau. Pentru mai multe detalii legate de program si locatiile fiecarui spectacol, dati click aici.

 

 

Clinceni Airshow (30 mai)

 

Aeroclubul Romaniei va respecta traditia si in acest an si va organiza o noua editie a Clinceni Airshow, pe data de 30 mai, la Aerodromul Clinceni. Fiind un spectacol aerian dedicat copiilor, intrarea este gratuita, iar printre cei care se vor ocupa de divertismentul exhaustiv se numara Hawks Of Romania, Blue Wings Romania si Vulturii Tricolori.

 

 

Cismigiul Copiilor 2015 (31 mai)

 

Cu ajutorul ARCUB, Parcul Cismigiu va deveni un loc imens de joaca pentru copii, pe data de 31 mai. Cismigiul Copiilor se afla la a 15-a editie, fiecare an aducand noi modalitati de a-i bucura pe cei mici. Fie ca doriti sa ii amuzati pe copii cu spectacole de teatru, concerte, concursuri sau jocuri, acest eveniment este perfect pentru ei. Fiecare alee din parc va avea activitati antrenante, iar artisti ca Nicole Cherry se vor ocupa de muzicalitatea evenimentului.

Distribuie