• Share

12 locuri unde poti sa vezi meciurile de la Euro 2016

12 locuri unde poti sa vezi meciurile de la Euro 2016

Fotbalul iti suceste mintile si abia astepti sa inceapa meciurile din Campionatul European 2016? Uite care sunt locurile unde o sa te poti bucura de ce e mai bun din fotbal alaturi de alti prieteni, la fel de microbisti ca si tine:

 

 Sursa foto: flickr.com

 1. La Stadio - Restaurant cu Atrium ai parte de fotbal intr-un décor de bucatarie industriala vintage. Oamenii s-au pregatit pentru tine, asa ca ai grija sa iti faci rezervari din timp.  

 

 1. Pe rooftop-ul Promenada vei putea urmări meciurile mai mult decat confortabil, cu băutura preferată in fata. Organizatorii au pregatit si concursuri asa ca poți să câștigi premii daca alegi locatia lor. 

 

 1. Barul sportiv de la Hotel Marriott, Champions, e facut pentru astfel de ocazii, asa ca aici ai atmosfera de tribuna oricand. Usor totusi cu injuraturile la ratarile de ocazii, suntem totusi in zona high class. Tot la ei este si varianta pe terasa The Garden, unde stai la aer ca sa iti vezi echipa pentru care ai pariat.  

 

 1. Cui nu ii plac irish pub-urile sa ridice halba in aer! Cum, nimeni? E firesc. Pub-urile sunt ceva ok. Daca si tie iti plac, du-te la St. Patrick Irish Pub pentru campionatul acesta. 

 

 

 

 1. Pe acelasi model este si Halftime care se lauda cu un bar lung de 20 metri si scaune pe ambele parti. Aici profiti de un long draught, un metru de bere sau un pitch, cand o sa urmaresti pe una dintre cele 7 plasme sau chiar pe proiector meciurile din campionat. 

 

 1. La Beraria H stii deja cum stau lucrurile. Muuuult loc, bere si mancare buna. Acum si sport. Asta e, trebuie sa incerci.

  

 1. Suntem mai fancy de campionatul asta? Atunci Hard Rock Café. Noi credem insa ca ar trebui sa te organizezi din timp ca sa prinzi si loc. 

 

 1. Arena Pub e in Regie ceea ce inseamna ca daca esti prin zona nici nu are rost sa te mai deplasezi in alta parte. Meciurile se termina tarziu, metroul nu mai circula, asa ca in loc sa cheltui banii pe taxi, mai bine mai bei o bere.  

 

 

 

 1. Ai chef ca intre reprize sa iti clatesti retina cu ceva frumos? Terasa Astrodom are vedere catre Parcul Herastrau, Arcul de Triumf, Manastirea Casin. Deci da. 

 

 1. Food Hood este o optiune daca ai vrea in Vama Veche dar nu poti chiar sa si mergi. Murdareste-te de nisip, bea ce vrei tu, mananca si ceva bun si uita-te la meciuri. Marea tot nu e, dar merge locatia ca surogat pana iti cade cu plecare.  

 

 1. La Therme oamenii s-au deranjat, nu gluma. Au montat un ecran cat un bloc de 3 etaje pentru a-si adjudeca cea mai spectaculoasa vizionare a meciurilor EURO 2016. 

 

 1. Tu vrei in Centrul Vechi pentru ca acolo iti place cel mai mult. E ok. Du-te la Fire Club. E mai ca acasa asa ca sigur te vei simti in largul tau.  

Distribuie