• Share

5 locuri in care poti iesi cu prietenii la ceai in Bucuresti

5 locuri in care poti iesi cu prietenii la ceai in Bucuresti

 

Nu traim, desigur, in tara lui five o’clock tea, dar ne place sa bem ceaiuri bune, in oras, cand afara se lasa seara si se face frig, In compania prietenilor si chiar si in compania cartilor ori revistelor.

 

Ceainarii sunt destule, dar ceaiuri surprinzatoare gasim si in alte locuri, sa vedem ce si cum.

 

ceainarii bucuresti 2015 

 

Un ceai fin cu accente retro veti putea bea la ceainaria Annette din Polona. Duminica alcatuiesc si un meniu special, cu produse vegane si raw-vegane, pentru doritori. Iar cele 50 de sortimente de ceai existente pot fi luate si acasa ori facute cadou.

 

Unul dintre ceaiurile noastre preferate din oras in sezonul toamna-iarna este cel de lamiae preparat cu ghimbir de la M60. Este exact ceea ce trebuie pentru ridicarea moralului si pentru intarirea imunitatii.

 

Despre cat de benefice sunt efectele ceaiului asupra sanatatii noastre, puteti afla chiar in Centrul Vechi, pe strada Lipscani la SanThe Fitoceainarie, unde gasiti si alte delicatese precum cafeaua, smoothie-uri.

 

Un loc care ne indeamna sa imbinam pasiunea pentru ceai cu stimularea creativitatea este ceainaria Jodart din zona Gradinii Botanice. Aici poti picta, scrie, sau juca un rol. Totul e sa-ti dai frau liber creativitatii.

 

O ceainarie care nu se demodeaza niciodata este Serendipity, aflata in zona Gradina Icoanei. Casa frumoasa inspira la lenevit si povesti, iar evenimentele si concertele se tin lant.

Distribuie