• Share

8 Martie pururea feminin

8 Martie pururea feminin

 

8 Martie in calendar este motivul de care cumva nici nu avem nevoie pentru un itinerariu perfect in oras, de esti femeie sau doar vrei sa faci ziua mai frumoasa pentru o evă. Rutina trebuie sa lipseasca cu desavarsire acum. Ti-am pregatit cateva activitati carora nici cele mai timide fapturi nu le pot spune pas.

 

 

8 martie 2016 ziua femeii

 

 

Ziua poate incepe cel mai bine cu un concediu de o zi si cu putina planificare in avans: o vizita la un spa, care a devenit un reper al capitalei pentru rasfatul simturilor. Pachetele speciale din aceasta perioada de la Belle Maison Spa includ ritualuri pentru mama si fiica (pachetul "Inseparabile" - durata de 100 minute / pret 420 lei), pentru iubita (pachetul "Femeie, te iubesc!" - durata de 190 minute / pret 610 lei). Daca portofelul nu iti permite un rasfat atat de sofisticat, poti opta pentru pachetul "Desert pentru simturi" - durata de 85 minute / pret 190 lei.

 

La cele 17 grade anuntate in capitala pe 8 martie, nu te poate opri nimeni sa descoperi cea mai buna gelaterie, exact dupa ce iesi de la impachetari in ciocolata. Atmosfera bistro chic de la Fratellini te va convinge sa-i treci pragul si sa incerci cel putin unul dintre sortimentele de gelato preparate de Cioccogelateria Venchi, pana cand cei din urma reusesc sa-si gaseasca o noua locatie.

 

Dupa ce ti-ai satisfacut pofta de dulce, este momentul sa admiri primavara din parcul Herastrau. Si cum te-ai invartit destul de mult in aceasta zi prin capitala, ce parere ai daca nu te sfatuim sa te plimbi, ci sa stai si sa degusti specialitatile de la restaurantul Casa di David? Mesele sunt amplasate printre copaci, preparatele bune de te lingi pe degete (cu toate ca nu ar fi reactia potrivita pentru stilul acestui restaurant), iar privelistea perfecta pentru cel putin o poza de Instagram.

 

 

8 martie 2016 restaurant

 

 

Acum ca poftele culinare au fost perfect satisfacute, ce-ai zice de o piesa de teatru pentru aceasta sarbatoare? Mai exact, "Un barbat si mai multe femei", de la Teatrul de Arta prezinta societatea in care barbatii nu stiu ce-si doresc femeile. Tipic pentru sexul masculin, nu? Bineinteles, si firea permanent schimbatoare a sexului frumos nu ii ajuta prea mult, asa ca poti vedea incepand cu ora 19:15 deznodamantul intrebarii perpetue. Pretul unui bilet pentru aceasta piesa este de 31,5 lei, dar te sfatuim sa-ti faci rezervare din timp.

 

Daca esti de parere ca un concert se potriveste mai bine acestei zile, baietii de la Directia 5 ti-au citit gandurile si te asteapta la Sala Palatului. Spectacolul "Cel mai frumos cadou" va fi un regal de muzica live, care va reuni invitati ai trupei, interpretari clasice si variante reorchestrate. Pretul distractiei pentru aceasta seara variaza intre 60 si 100 RON, in functie de categoria aleasa.

 

Cireasa de pe tort ar putea fi o vizita la unul dintre cluburile de striptease masculin. Nu spunem ca ar trebui sa iti duci mama aici, dar daca iubitul tau se gandeste sa iti faca un astfel de cadou, de ce l-ai refuza? La Plaza Ballroom, petrecerea "Ladies Night Out" include cateva gustari sofisticate, un fel principal delicios, pentru ca la desert sa serveasca o portie de striptease masculin. Pretul pentru aceasta seara este de 89 lei.

Distribuie