• Share

Activitati outdoor primavaratice in 2015

Activitati outdoor primavaratice in 2015

 

Primavara este cel mai bun motiv de iesit din casa, dupa o perioada in care relaxarea in intimitatea locuintei a fost numele nostru mijlociu. Incalzirea vremii, prelungirea zilelor sunt stimuli pe care multi dintre noi nu ii pot ignora, asa ca ne-am gandit sa pregatim o lista cu activitatii outdoor perfecte pentru primavara 2015.

 

 

activitati outdoor 2015 bucuresti

 

 

Parcuri de aventuri

 

 

Edenland Park

 

Edenland este unul dintre parcurile de aventura din Romania, care sunt in tendintele activatilor outdoor din ultima perioada de timp. Situat pe Strada Cantonului din Balotesti, acest parc pune la dispozitie, ca si activitati, 6 trasee in copaci cu grade de dificultate diferite, casute in copaci, tir cu arcul, inchirieri de biciclete, paintball, airsoft si locuri de joaca pentru copii. Tarifele sunt cuprinse intre 15 lei si 390 de lei, in functie de tipul activitatii ales si al timpului petrecut in parc. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

 

 

Aventura Parc Comana

 

Parcul de Aventura Comana dispune de 7 trasee si de o tiroliana situata deasupra lacului. Pretul distractiei pentru 3 ore in acest parc este de 50 de ron, incluzand inchirierea echipamentului si utilizarea integrala a parcului. Printre celelalte activitati sunt incluse turele de mountainbike, cu caiacul, echitatie, parapanta si tir cu arcul. Daca nu v-ati hotarat inca, gasiti mai multe detalii aici.

 

 

Phoenix Cernica Club

 

Phoenix Cernica Club este amplasat la 15 kilometri de centrul Bucurestiului, oferind un peisaj pitoresc tuturor celor care-i trec pragul. Departe de zumzetul orasului, pune la dispozitie trasee in copaci, o zona de picnic dotata cu gratare si mese, insa pescarii impatimiti pot practica si pescuit sportiv pe malul lacului Cernica. Nici paintball-ul nu lipseste de pe lista activitatilor parcului Phoenix Cernica. Va puteti face rezervare folosind informatiile prezente aici.

 

 

camere mistere activitati outdoor bucuresti

 

 

Camere cu mistere

 

 

Locked In

 

Locked In este optiunea perfecta pentru cei care vor sa evadeze din cotidianul de zi cu zi. Jocurile din incinta acestei locatii sunt inspirate din jocurile video "Escape the room", fiind la baza jocuri interactive de societate bazate pe colaborare si comunicare. Participantii sunt inchisi intr-o camera tematica pentru 60 de minute, in care trebuie sa descifreze misterul care ii ajuta sa evadeze. Poti alege momentan Prison Cell #37, unde ai fost inchis pe nedrept si trebuie sa evadezi, insa organizatorii pregatesc inca 2 camere tematice. Preturile variaza intre 40 si 65 de lei / persoana, in functie de marimea grupului cu care participi.

 

 

Escape Experience

 

Escape Experience este una dintre variantele creative pentru o seara cu prietenii, mai ales ca locatia sa este centrala. Timpul alocat este de o ora pentru a reusi sa evadezi, iar un membru al echipei Escape Experience poate pune la indemana indicii care sa ghideze participantii catre solutii. Preturile variaza intre 45 si 65 lei / persoana, in functie de marimea echipei care trebuie sa rezolve misterul. Pregateste-te sa revii si a doua oara aici, pentru ca jocul provoaca dependenta.

 

 

Escape Rooms

 

In zona Unirii se regasesc camerele cu mistere a celor de la Escape Rooms. Presiunea timpului te va ajuta sa-ti folosesti abilitatile mai bine decat ai fi crezut, iar daca reusesti sa fii un mix intre Sherlock Holmes si MacGyver, vei deslusi misterul si vei evada din camera in mai putin de cele 60 de minute alocate. Escape Rooms pune la dispozitie 2 camere: camera de spioni/misiune imposibila, unde trebuie sa gasesti spionul si sa opresti bomba, si camera alb negru, unde intri in table de sah tridimensional si rezolvi ghicitorile. Jocul se poate desfasura cu cel putin 2 participanti, preturile pornind de la 135 lei per total.

Distribuie