• Share

After-work time: cluburi sau baruri in care poti deveni campion la biliard sau bowling

After-work time: cluburi sau baruri in care poti deveni campion la biliard sau bowling

 

Din seria activitati in Bucuresti care ne pot anima in sezonul rece, jocuri precum biliardul sau bowlingul ar trebui trecute in agenda. Pentru o aniversare cu foarte multi invitati sau pentru un after-work cu colegii. Socializare combinata cu miscare - nu suna rau deloc, nu-i asa?

 

 

Seri cu biliard


 

biliard bucuresti 2013

 

 

Pentru pasionatii sau pasionatele de billiard, exista in Bucuresti suficiente locuri in care jocul se poate incinge, cu voie buna, in jurul unor sticle de bere.

 

Sereno Biliard Cafe

 

La Sereno (Colentina) serile de billiard se pot anima la una dintre cele 18 mese, aici avand loc de-a lungul timpului inclusiv competitii organizate de Federatia Romana de Biliard. Se organizeaza si petreceri tematice, asa ca e foarte posibil sa jucati biliard in varianta cowboy. Preturi de inchiriere intre 15 si 25 lei.

 

London Club

 

Pentru o seara cu iz londonez in centru (George Enescu) puteti incerca una dintre cele 17 mese de biliard si 2 de snooker de la London Club. Se pot organiza competitii pe echipe si, in caz ca sunteti fani, e cazul sa le urmariri ofertele pentru ca puteti avea parte de ore de joc gratis sau pachete cu drink-uri incluse.

 

Tequila Bowling

 

Din categoría shopping plus relaxare, puteti juca billiard si la mall. Spre exemplu la Tequila Bowling, din cadrul AFI Cotroceni unde, daca va plictisiti de biliard, puteti trece si la bowling sau darts. E un spatiu unde se pot organiza inclusiv team building-uri si evenimente corporate.

 

 

 

Intrecere pe pista de bowling


 

bowling bucuresti 2013

 

 

Toti ne-am dorit macar o data sa incaltam pantofii speciali si sa ne dovedim talentul in arena bowlingului, precum eroii filmelor americane. Nu e cazul sa planuim o calatorie in State pentru asta, avand in vedere ca in oras sunt suficiente locuri in care va puteti incerca mana la bowling.

 

 

IDM Club

 

La IDM va puteti intrece cu colegii de birou pe una dintre cele 14 piste Brunswick de ultima generatie. Tot aici puteti juca si biliard, darts sau ping-pong. Tarifele, in functie de intervalul orar si zi, se incadreaza intre 30 si 100 lei (tarife pentru membri).

 

Texas Express Club

 

Din Regie, unul dintre punctele fierbinti ale hartii distractiei bucurestene, nu putea lipsi un club unde bowlingul se intalneste cu mesele de biliard, ping-pong-ul sau darts-ul. Se numeste Texas Express si va puteti astepta la un spatiu generos in care pot incapea lejer aboslut toti cunoscutii.

 

Funland

 

Ii gasiti in magazinul Unirea si, dupa cum o sugereaza si numele, daca alegeti sa mergeti, veti intra intr-un adevarat taram al distractiei in termeni de bowling, biliard, tenis de masa, snooker sau videogames. Exista 8 piste de bowling, carora le puteti da o sansa, iar ora de joc variaza intre 12 si 25 lei.

Distribuie