• Share

Aliatul, Lumea de dincolo - Razboaie sangeroase si Marea Bulgareala

Aliatul, Lumea de dincolo - Razboaie sangeroase si Marea Bulgareala
Sursa foto: Cinemagia.ro

Avanpremierele saptamanii 28 noiembrie – 2 decembrie 2016

Frig, posibil ninsoare, conditii de plimbare nu ar prea fi, asa ca mergem la film. Saptamana aceasta avem si avanpremiere interesante, asa ca lucrurile arata bine: Aliatul, Lumea de dincolo - Razboaie sangeroase, Marea Bulgareala.

Aliatul 

Brad Pitt si Marion Cotillard sunt protagonistii unei super productii marca Robert Zemeckis. Filmul e clar de vazut pentru ca ar avea ceva legatura dintre Pitt si Angelina Jolie, dar acestea pot fi doar barfe. Aliatul este povestea lui Max (Pitt), un ofiter de informatii care o intalneste in Africa anului 1942 pe Marianne (Cotillard). Misiunea lor este una plina de pericole, ceea ce pare interesant. Cei doi se reintalnesc mai tarziu la Londra, dar din cauza vremurilor in care razboiul pare a fi principala activitate a oamenilor relatia lor este supusa la fl de fel de incercari.

Lumea de dincolo - Razboaie sangeroase

Sursa foto: Cinemagia.ro

Kate Beckinsale are din nou treaba multa de facut in cel mai nou episod al seriei care a consacrat-o, Lumea de dincolo - Razboaie sangeroase. Daca iti plac filmele cu vampiri si varcolaci, mai rare e drept in ultima vreme, ai in sfarsit ceva de vazut in cinema.

Marea Bulgareala

Da, normal ca ai cum sa vezi si o animatie de iarna. Marea Bulgareala e dublat si gata de vizionat alaturi de cei mai mici dintre membri familiei tale. Dupa cum ii spune numele, filmul este despre o bataie cu zapada, dar nu oricum, ci organizata.

Distribuie