• Share

Avanpremierele saptamanii 18 - 22 iulie

Avanpremierele saptamanii 18 - 22 iulie

 

Saptamana asta ai asteptat-o cu nerabdare. Si nu pentru concediu sau party, ci pentru ce urmeaza sa ruleze-n cinema.

 

In sfarsit apare Star Trek. Dincolo de infinit!. Acum cu Pokemon Go si toata tehnologia care nu cunoaste altceva decat evolutia, ti-e mai usor sa crezi ca in curand vom explora si noi spatiul cosmic, iar ce vezi aici e doar un teaser. Dar iti reglezi asteptarile astfel incat sa nu pleci dezamagit si intri-n aventura echipajului in cautare de lumi si civilizatii noi.

 

Foto: cinemagia.ro.

 

Pe Chris Pine, Simon Pegg, Zachary Quinto, Karl Urban, John Cho, Zoe Saldana si Anton Yelchin ii stii din primele doua filme. Lor li se alatura Idris Elba, Sofia Boutella si regizorul Fast & Furious, Justin Lin.

 

 

Ti-e dor de un film cu Jackie Chan? Il vezi in Detectivul, mafia si cartoforul. Detectiv in Hong Kong, Jackie (Bennie Chan) il urmareste pe Victor Wong, seful mafiei, de vreo zece ani. Toate bune, pana cand nepoata lui e implicata in sindicatul crimei si afla ca de vina e cartoforul Johnny Knoxville (Connor Watts).

Vrea sa-l predea politiei, dar cum nu se lasa asa usor, incepe o cursa din muntii Mongoliei pana-n desertul Gobi. Cum se termina nici noi nu stim, dar ne spuneti voi.

 

Foto:cinemagia.ro

 

Daca esti pasionat de istorie si arta, vezi Francofonia. Regizorul Aleksandr Sokurov te poarta in ’38, in preajma celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand operele de arta din Muzeul Luvru erau amenintate de bombe si regimul nazist.

Pentru a evita distrugerea lor, directorul muzeului, Jaques Jaujard, si contele Franziskus Wolff-Metternich, ofiter in al Treilea Reich, incep sa le trimita in castelele din tara.

Ce te fascineaza la acest film sunt scenele care contin imagini de arhiva si secvente filmate.

Pana si The New York Times spune ca ”cineastul rus Alexandr Sokurov are darul, poate de neegalat printre colegii de breasla internationali, de a transforma framantarea intelectuala in imagini spectaculoase”.

 

Distribuie