• Share

Avanpremierele saptamanii 20 - 24 iunie

Avanpremierele saptamanii 20 - 24 iunie

 

Ce vezi daca mergi saptamana aceasta la cinema? Drama, actiune sau animatie, in functie de preferinte.

 

 

Mergi la Ziua Independentei: Renasterea daca ai vazut deja prima parte a seriei. Se intampla dupa 20 de ani de cand extraterestrii au incercat sa ia cu asalt Terra si se pare ca nu vor sub nicio forma sa renunte. Doar ca planeta ii intampina cu o noua generatie de eroi, pregatiti de lupta, printre care si fiul capitanului Steven Hiller. Asa ca, daca esti fan al filmelor cu si despre alti locuitori ai spatiului care vor sa cucereasca Pamantul, iar noi ca niste super oameni ce suntem ii infrangem fara pic de mila, hai la cinema.

 

 

Dublu e un lungmetraj regizat de Catrinel Danaiata. Il vedem si-n cadrul Festivalului International de Film de la Karlovy Vary, dar participa si la competitia „East of the West”, sectiune destinata regizorilor aflati la inceput de drum. Maria Dinulescu, actrita principala, spune ca e o „poveste despre cum poti deveni prizonierul propriei existente”. Pe scurt, e despre George, un arhitect nici prea bun, nici prea slab, in cariera si in viata.

 

Foto: Dublu FB.

 

Despre In cautarea lui Nemo ai auzit cu siguranta, dar de In cautarea lui Dory? Nu se intampla cu mult dupa, ci doar la un an. Apare Dory, un pestisor care-si cauta familia. Asa ajunge sa-i intalneasca pe Marlin, Nemo si restul prietenilor din acvariu. Ajung pe coasta californiana, unde apar personaje noi gata sa se faca placuti.

 

Distribuie