• Share

Avanpremierele saptamanii 25 - 29 iulie

Avanpremierele saptamanii 25 - 29 iulie

 

Ce faci de sfarsit de iulie? Daca nu stii iti spunem noi. Ne pricepem de minune sa gasim, cu orice prilej, un motiv de petrecut, zambit si iesit in Oras. Saptamana asta mergem la cinema, ca le are pe toate.

 

Mame bune si nebune ti-o aduce pe Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul lui Kelly din Familia Bundy, in ipostaze in care nu ti-ai fi imaginat-o. Este mama perfecta, cea care aduna fondul clasei, al scolii, se ocupa de toate serbarile si mai gaseste ea cateva motive pentru a iesi in evidenta la scoala unde merg copiii.

Dar mai sunt si Mila Kunis, Kristen Bell si Annie Mumolo, trei mame epuizate de impartit intre casa, serviciu si copii. Decid sa protesteze impotriva conventiilor si a responsabilitatilor care vin odata cu acestea cum stiu ele mai bine. Ce iese din asta? Hohote de ras.

 

Foto: Bad Moms FB.

 

„Iisuse! E Jason Bourne”. Regizorul Paul Greengrass si Matt Damon se intorc in cel mai tare film de actiune din ultima perioada. Daca-l astepti de ceva vreme, cu siguranta ai revazut Suprematia lui Bourne si Ultimatumul lui Bourne.

Odata cu avanpremiera filmului, au lansat si un joculet sa-ti testezi memoria digitala. Aici. „Doar pentru ca-ti amintesti tot nu inseamna ca stii tot”, vorba Juliei Stiles. Ii mai vezi pe Vincent Cassel, Alicia Vikander si Tommy Lee Jones.

 

 

Noi 3 sau nimic e un film pe care trebuie sa-l vezi daca esti implicat cat de cat in problemele societatii si, mai mult decat atat, vrei sa le intelegi si sa iei atitudine. E istoria unei familii, prezentata la inceputul anilor ’71 intr-un sat din Iran, dar care a ramas la fel de actuala.

Hibat este avocat, dar face inchisoare pe motive politice. A indraznit sa-si apere idealurile, opuse regimului Sahului. Este eliberat dupa sapte ani, se casatoreste cu Fereshteh si devine tata.

Cum emigreaza acestia in Franta si cu ce se confrunta pe parcurs, vezi in cinema.

 

Foto: Nous 3 ou Rien FB.

Distribuie