• Share

Bucatarie light: cele mai cremoase supe din oras, aliati in lupta cu kilogramele

Bucatarie light: cele mai cremoase supe din oras, aliati in lupta cu kilogramele

 

Bucataria mediteraneana ne-a dat ocazia sa facem cunostinta si, dupa caz, sa devenim fani ai supelor crema. Mai consistente decat traditionalele noastre ciorbe ori supe, se mananca insotite de crutoane ori parmezan si se pot prezenta in combinatii surprinzatoare. Daca nu stiti exact unde anume sa le mancati in Bucuresti, avem noi cateva idei.

 

 

supa crema bucuresti

 

 

La Shift nu ne e teama de usturoi

 

La Shift o seara placuta poate incepe cu o alegere din meniul de supe. In fruntea listei o vom aseza pe cea de branza (15 lei), dar o puteti incerca si pe cea de usturoi (13 lei), sau crema de brocoli (13 lei).

 

 

Rosiile sunt fane Les Bourgeois si The Harbour

 

Nu stim daca e o reteta burgheza ori ba, dar la Les Bourgeois supa crema de rosii vine in combinatia: creveti, masline si busuioc (15 lei). Cat despre The Harbour, aici supa de rosii e preparata in varianta Toscana cu parmezan si usturoi (11.50 lei).

 

 

popup dinner supa crema

 

 

Ciupercile sunt pline de Energie(a)

 

In supa crema de ciuperci de la Energiea veti descoperi plutind bucati de ciuperci iar vestea buna e ca se serveste cu doua bruschete lungi cu parmezan si rosii uscate (15 lei).

 

 

Supa rece dar deloc distanta la Voila

 

Unul dintre locurile unde puteti manca un bun gazpacho in oras este Voila. De incercat varianta in doua culori, cu rosii si ardei (10 lei) dar si supa de conopida caramelizata… (10 lei).

 

 

Combinatii speciale la PopUp Dinner

 

Au ajuns deja la editia cu numarul 40 de cand gatesc felurit si apetisant si ne invita la cina. Vi-i recomandam pentru ca pregatesc, printre altele, si supe crema foarte bune, iar combinatiile sunt de fiecare data surprinzatoare: supa crema de dovleac cu ricotta si chilli, gazpacho de pepene galben cu sampanie, supa crema de ciuperci cu salvie etc.

Distribuie