• Share

Bucurestiul petrece de Ziua Indragostitilor - o selectie de party-uri iubarete

Bucurestiul petrece de Ziua Indragostitilor - o selectie de party-uri iubarete


Nici nu stiu cum ar trebui sa incep acest articol, pentru ca oricum as face-o, ar fi cliseic. Dar stim cu totii ca romanului ii place ideea de a avea o zi in plus de distractii si iata ca Bucurestiul nu il dezamageste nici de aceasta data. Chiar daca sarbatoarea nu se gaseste in sertarul cu traditii romanesti, cluburile au pregatit de 14 februarie petreceri pentru toate gusturile, pentru toate stadiile de relatie, chiar si pentru cei ce urasc… un fost iubit.

 

 

 

petreceri valentine's day ziua indragostitilor party bucuresti 2013

Hard Coeur @ Gaia Boutique Club

 

 

Daca nu esti sigur ce alegi pentru joi seara, bea ca regele in Expirat, la un King size Drinks Party. Aici ti se poate hotari soarta: o noua cale spre o petrecere cu inimioare ori o noua iubire, fie ea muzica, bautura sau…o persoana in toata regula.

 

In Control dragostea ramane complicata si se discuta pe numere, idei de tip postapocaliptic: dragostea dureaza 3 ani si se face in minim 2. DJ-ii sunt numerosi si inimosi, petrecerea e in toi in doua sali, so…It’s Complicated.

 

Goblinacii sunt convinsi de numarul 2, in orice ecuatie!  It takes 2 to Valentine. Cu doi DJ, Bogdan&Skoo!

 

In Space, unde timpul si spatiul sunt ceva incert, dragostea primeste o valoare pozitiva si indragostitii pot profita de pupicii lor sa-si plateasca intrarea. Psylovers vor dansa printre fluturasii de orice natura.

 

Pentru cei ce ies afara sub pretextul dragostei infinite pentru muzica, Papiota ramane pe pozitie si da o petrecere… de joi, alternativa petrecerilor nascute din inimioare. Sowhat, Cap si Phaze la butoane.

 

In final, daca iti urasti X-ul, poti sa te descotorosesti de orice lucru si sentiment  care dauneaza fericirii tale si provine de la el/ea. Pentru asta trebuie sa iti pastrezi calmul pana vinery, pe 15. Apoi …No More Drama Party in Alchemia.

 

Daca dragostea ta e muzica, in Kristal poti asculta cele mai tari piese din 2000 incoace la Love Sensation si al lor invitat special, John Creamer.

 

Petru alte indragosteli: Love is in the arts in Frame Club, Retro Love in 1001 Nopti, Hard Coeur in Gaia. Lista completa o gasesti aici.

Distribuie