• Share

Cafeaua pe fuga: de unde cumparam coffee to go

Cafeaua pe fuga: de unde cumparam coffee to go

 

Traversarea orasului cu un pahar de cafea in mana a capatat valoare de statement, la fel ca bicicleta pliabila ori castile albe. Indiferent daca vorbim despre cafeaua de dimineata pe care o iei in graba in drum spre cursuri ori job, sau despre cafeaua din pauza de pranz, e bine sa nu pierzi timp cautand, ci sa stii exact unde poti gasi cafea to go in Bucuresti.

 

 

cafeaua de dimineata bucuresti 2013

 

 

Gregory’s

 

Ii vei gasi in multe locuri din oras: Casa Presei Libere, Batistei, Piata Alba Iulia etc. Gama e una generoasa, de la Expresso (5,80 lei) pana la Cappuccino (7,50 lei), Cafea la filtru (4,5 lei) sau Ciocolata (6,90 lei).

 

 

Paul

 

Pentru experienta unei cafele frantuzesti la Bucuresti puteti incerca un Caffe Latte de la Paul. Si nu te vei indura mai mult ca sigur sa pleci numai cu o cafea. Croissantul de dimineata (3 la pretul de 10,90 lei) sau poate un Escargot Raisins – vei constata ca iti doresti sa le incerci pe toate. Ii gasesti in mall-uri (mai nou si la Promenada), la Universitate sau in cel mai nou magazin, deschis in Piata Romana.

 

 

Starbucks

 

Tot in mall-uri dar si aproape de Piata Victoriei, daca drumul tau de dimineata te poarta prin aceasta zona, iti vei putea lua o cafea de la unul dintre cele mai cunoscute branduri la nivel international, Starbucks. Caramel Macchiato, Caffe Americano, Cappuccino si diversele sortimente de sezon (cu gheata sau fara) te asteapta ready to go.

 

 

Origo

 

Ne indepartam putin de lumea lanturilor comerciale si va propunem sa descoperiti o cafenea mica, dar cu personalitate din ce in ce mai frumos conturata printre iubitorii de cafea din oras. La Origo, pentru acele momente cand nu ai timp sa stai si sa savurezi, iti poti lua cafeaua preferata la pachet. La fix pentru o oprire in drum spre serviciu, pentru ca sunt matinali si deschid usile la 7.30.

 

 

The Coffe Shop

 

La The Coffe Shop veti gasi peste 35 de sortimente de cafea, dar si ceai sau ciocolata belgiana; iar pentru cei care au nevoie de idei de cadou pentru cei dragi, puteti alege: aparate de cafea, rasnite, cafea boabe, macinata etc.

Distribuie