• Share

Ce altceva sa faci daca vrei sa ignori ziua iubirii, in Bucuresti

Ce altceva sa faci daca vrei sa ignori ziua iubirii, in Bucuresti

 

Daca ai de gand sa petreci weekend-ul ce vine fara sa iti treaca macar prin cap ideea de Valentine’s Day, Orasul Meu este alaturi de tine cu o lista de lucruri misto de facut, in locatii in care nu o sa iti vina rau de la decoruri cu inimioare.mnac valentine's day 2016 hipster 


Sambata poti sa treci pe la Carturesti Carusel, pentru ca e moment aniversar si va fi toata lumea acolo. Cumpara carti, stai la povesti, relaxeaza-te dupa cum ai chef.


Duminica poate fi o zi si mai plina. Incearca brunch-ul la MNAC - un fusion de energii, sunete si arome pus la cale pe terasa, powered by FROG VeDJetal. Bonus: Intrare gratis la toate expozițiile din muzeu.

Alternativa este o plimbare prin oras cu cel mai nou ecler French Revolution, Caramelia si o cafea to go de la Origo.

 

A doua alternativa sunt 41 de km pe bicicleta in cadrul evenimentului Indragostiti de… bicicleta. Plecarea este la 11.00 din parcul Izvor.


Daca vei mai fi in stare sa te misti dupa atata biciclit, seara ai de ales intre doua petreceri. Prima are iz balcanic si se tine la Control. Invitati sunt Taraful de la Marsa care ne va spune cum sta treaba cu amorul balcanic. Intrare: 20 de lei.

In caz ca nu Control, un party se va intampla si la Manasia, care se intreaba “Dragostea, incotro?” si vor sa ne convinga sa stingem lumina si sa dam drumul la blues-uri. Incepand cu 8 seara.

Distribuie