• Share

Ce facem dupa job?

Ce facem dupa job?

 

Job-ul face parte deja din rutina ta zilnica, dar cum faci sa iesi din ea? Urmezi cursuri, mergi la ateliere sau faci cateva workshop-uri, din pasiune sau de perfectionare. Tu stii, noi propunem.

 

Foto: DallesGO FB.

 

La DallesGO gasesti o comunitate. Oameni pasionati, cu o cariera, care te invata sa experimentezi si sa faci ceea ce iti place cat mai bine. Orice ar fi acest lucru: make-up, design vestimentar, design interior, stilism, hairstyling, e-commerce, marketing online, bucatarie, fotografie, PR, public speaking, personal branding, social media, video, actorie, fashion business, mindfulness, cum sa-ti dezvolti o colectie de pantofi, sa-ti accesorizezi si sa-ti creezi palarii sau bijuterii. Profesorii ii cunosti fie din online, fie de la TV: Mihaela Glavan, Andreea Raicu, Carla Szabo sunt doar cativa dintre ei.

Nu e problema daca esti nou in industrie, ai modul de incepator, dar si daca esti avansat mai ai ce invata. Costurile variaza, intre 2000 - 4000 Lei. Mai multe informatii despre fiecare curs in parte gasesti aici.

 

Doar in materie de make-up, ai ABA Make-up Academy. Cu programe intensive pentru fiecare tip de machiaj in parte: glamour vintage, automachiaj, smokey eyes sau machiaj pentru diverse evenimente, dar si after work pentru incepatori sau avansati. Poti aplica online, iar preturile difera in functie de categorie, de la 450 - 2500 Lei.

 

 

Unde-i loc de dans zici prezent? Cei de la con Sabor spun ca te poti inscrie la mai multe grupe, pentru ca poate iti place si salsa si dansul contemporan, si tango argentinian si bachata, si kizomba si dansuri de societate. Daca ai ganduri mari poti urma cursurile pentru dansul mirilor, impreuna cu sortitul/sortita, desigur. Mai sunt cursuri de yoga sau particulare, iar abonamentele incep de la 70 Lei pana la 800 Lei.

 

InLight Center iti pune la dispozitie cursuri de actorie si film. Ai sansa sa-ti faci propriul rol intr-un scurtmetraj, pe care il creezi tot tu, ajutat de echipa filmului „Ilegitim” in cazul celor de film. Cele de actorie sunt impartite in cele pentru adulti si pentru copii. Profesori iti vor fi actritele Laura Manea, Alina Grigore si actorii Adrian Iacov, Bogdan Albulescu, Radu Ifrosa.

In privinta filmului, inveti tehnica de documentare, aprofundare a conceptului de adevar, constructie scenariu scurtmetraj, improvizatie, tehnica, filmare. Pretul unui curs este 1100 euro si trebuie sa dai un avans de 30% pana pe 24 iunie.

Cursul de actorie te ajuta sa te exprimi mai bine, mai corect, atat verbal, cat si non-verbal. Dureaza 5 luni, 400 Lei/luna - adulti, 200 Lei/luna - copii.

 

 

Te poti inscrie si la unul dintre Atelierele Ilbah. Sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, au o parte teoretica si una practica. Ai de ales dintre: proiectare vestimentara, stilism, design vestimentar, croitorie, design floral, design interior, specialist design floral, PR, HR, contabil, formator, make-up artist, cosmetica, hair stylist, frizerie/barbering, manichiura-pedichiura si alte training-uri de photoshop, nail art, 3dsmax - vizualizaro arhitecturale si ikebana. Preturile se incadreaza intre 800 - 3000 Lei.

 

 

Distribuie