• Share

Ce faci in Bucuresti cu un prieten boem

Ce faci in Bucuresti cu un prieten boem

 

Boemia e o stare de gratie care ne poate lovi in orice moment de traversare hai-hui a orasului. Prin urmare, trebuie sa stim cateva locuri de “popas” unde sa putem iesi cu prietenii in caz de urgenta intr-ale reveriei.

 

pura vida sky bar bucuresti 

 

Sunt recomandate plimbari lungi, iar toamna fara parcuri e total anacronica. Se poate incepe cu o raita prin Cismigiu, urmata de un ceai, in imediata apropiere, la Bohemia Tea House.

 

Un pranz boem, care poate implica si o leganare in hamac, in functie de vreme, se ia la J’ai Bistrot, unde chiar si bicicletele se odihnesc lenes unele langa celelalte. Boemia mai implica si lectura, iar un tur al libariilor cu o eventuala tolanire pentru rasfoire, este binevenit.

 

Punem pe lista: Carturesti Verona pentru spatiul amplu si posibilitatea de a sta in liniste in compania unei carti. Dar si Anthony Frost si Kyralina – cele doua librarii in care cartea straina se intalneste cu atmosfera friendly. Serile boeme se petrec acasa la prietenii cu terasa sau la un pahar de vin savurat la inaltime, la Pura Vida Sky Bar.

Distribuie