• Share

Ce piscine din capitala ne aduc mai aproape de mare in 2015

Ce piscine din capitala ne aduc mai aproape de mare in 2015

 

Vara acestui an promite sa creasca temperaturile, facand bucurestenii sa-si doreasca o escapada racoroasa. In momentul cand timpul sau bugetul nu ne permite sa dam o fuga la mare sau chiar la munte, noi va propunem sa vizitati unele piscine cu dichis din Bucuresti, fie ca sunt in apropierea casei, sau la marginea capitalei, departe de vacarmul orasului. Zilele caniculare se pot petrece la birou, insa serile si weekend-urile sunt facute pentru o recreere exhaustiva la piscina. Asa ca v-am pregatit o lista cu cele mai imbietoare piscine din Bucuresti, tarifele si programul acestora!

 

 

piscine bucuresti 2015 program tarife

 

 

Piscine situate in inima capitalei

 

 

Piscina Floreasca

 

De temperaturile ridicate va puteti bucura la Piscina Floreasca, fara a plati intrare pana pe data de 15 iunie. Se recomanda drept o oaza de liniste, in cadrul dezmatului zilelor cotidiene, deschisa de luni pana duminica, incepand cu ora 10:00, pana la 20:00. Pretul din timpul saptamanii este de 25 de lei, pe cand in weekend va trebui sa scoateti mai multi bani din buzunar - 50 de lei.

 

 

Piscina Apa Nova

 

Situata pe Strada Tarmului, piscina Apa Nova este alegerea perfecta, daca vreti sa alegeti o relaxare pentru zilele fierbinti de vara cu un raport calitate - pret excelent. Pentru 20 de lei pe zi, puteti sa le faceti o vizita incepand cu luna iunie, orarul variind in functie ziua saptamanii. Revenim cu mai multe detalii in curand.

 

 

Piscina The Player

 

Cei de la The Player se axeaza pe motivarea bucurestenilor sa faca miscare dupa o zi petrecuta in fata calculatorului, punand la dispozitie doua modalitati de petrecere a timpului pentru cei care le trec pragul. Intervalul orar in care gasiti deschisa piscina este 08:00 - 19:00, de luni pana duminica. Tariful in timpul saptamanii este de 20 de lei, pe cand in weekend de 30 de lei. De asemenea, ii puteti aduce pe cei mici la cursuri de inot, de luni pana vineri (08:00 - 17:00), pentru un pachet de 10 sedinte, care costa 250 de ron.

 

 

Piscina Barletto

 

10 mai este data oficiala de deschidere a piscinei situate in incinta Barletto Club. Situata pe Strada Oltetului, aceasta piscina va fi deschisa de luni pana duminica, intre orele 10:00 si 18:00. Tarifele variaza, in timpul saptamanii fiind nevoiti sa scoatem 20 de ron din buzunar, iar in weekend 40 de ron. Daca vreti sa evitati aglomeratia, noi va sfatuim sa va faceti rezervare inainte.

 

 

piscine bucuresti 2015

 

 

AQUA by Pescariu Sports&SPA

 

Sectorul 2 al capitalei ne pune la dispozitie o piscina sofisticata, care te va convinge sa te intorci, de ori cate ori ai ocazia, chiar daca preturile sunt mai ridicate decat in rest. Sezonul incepe pe 15 iunie, preturile variind intre 60 de ron (de luni pana joi) si 100 de lei (vineri-duminica). Tarifele sunt mai reduse pentru copii, pentru acestia trebuind sa platiti 40 de lei de luni pana joi si 50 de lei in restul saptamanii. Programul este de la 09:00 pana la 22:00 in fiecare zi, insa dupa ora 21:00 nu mai este permis accesul in apa. Insa zilele acestea, fiind extra sezon, va trebui sa scoateti din buzunar doar 40 de lei, de luni pana joi, si 60 de lei pentru sfarsitul saptamanii.

 

 

Bamboo Pool

 

Sezonul estival pentru piscina Bamboo va incepe in luna iunie, tarifele fiind cuprinse intre 30 de lei (in timpul saptamanii) si 50 de lei (in weekend). Ne vedem pe Strada Tuzla, in zilele caniculare, iar cu programul complet vom reveni in curand.

 

 

Piscine situate la marginea Bucurestiului

 

 

Piscina Stejarii Country Club

 

Situata departe de vacarmul capitalei, piscina din incinta Stejarii Country Club ne ademeneste cu oferte estivale si cu o priveliste de neratat. Fiind o oaza de relaxare, va puteti destinde intr-un mediu in care se impletesc sporturile, divertismentul, relaxarea si wellness-ul. Accesul de o zi in cadrul Stejarii Country Club costa 100 de euro pentru persoanele de peste 16 ani, insa daca aveti un prieten care are deja card, va va costa doar 50 de euro. Mentionam ca preturile nu sunt valabile doar pentru folosirea piscinei, ci si pentru feluritele activitati pe care le pun la dispozitie.

 

 

Piscina Ambasad'Or

 

Blueberry Pool este piscina din cadrul Ambasad'Or, care pune la dispozitie si sezlonguri, 2 jacuzzi si 4 baldachine. Sezonul estival a inceput pe 1 mai, piscina fiind deschisa de luni pana duminica, intre orele 10:00 si 22:00. Situata pe strada Drumul Odaii, tarifele Blueberry Pool variaza intre 30 de lei de persoana, in timpul saptamanii, si 50 de lei de persoana, in weekend.

 

 

La Plage Club and Buddha Bar Lounge

 

Vara si-a intrat in drepturi si la piscina din cadrul La Plage Club and Buddha Bar Lounge, undeva la intrarea in Bucurestiu, pe soseaua Odai. Se numara printre cele mai mari piscine din Romania, fiind construita gradual si dand impresia intrarii in mare. Tariful din timpul saptamanii este de 30 de lei / persoana si de 50 de lei in weekend, avand inclus si un sezlong. Puteti inchiria si un baldachin de doua persoane pe zi, la pretul de 100 RON, de luni pana vineri, si 150 RON in weekend.

Distribuie