• Share

Cele mai bune locuri de dans din Bucuresti

Cele mai bune locuri de dans din Bucuresti

 

Se intampla uneori sa avem un chef nebun de distractie si sa ne intrebam unde am putea iesi sa dansam pana in zori. Si vorbim despre acel gen de dans in oras care nu ne face sa regretam ca am ramas toata noaptea.

 

dans bucuresti 2015 

 

Distractie Interbelica

Din micul gang din Centrul Vechi, faimosul bar de cocktailuri, Interbelic, s-a mutat acum ceva vreme pe Calea Victoriei. Cocktailurile au ramas la fel de bune si inca se poate dansa pana in zori.

 

 

Dans pe muzica live

In caz ca muzica live va da ghes sa dansati, puteti incerca o seara cu pian si cover-uri la The Jack pe George Enescu. Ar fi bine sa va faceti si o rezervare.

 

 

Drunken Lords

Fani distractie in Centrul Vechi? Atunci puteti da o sansa pub-ului Drunken Lords pentru o seara de petrecere clasica in aceasta zona a orasullui.

 

 

Gaia style

Pentru un alt gen de distractie, dar la fel de intensa la capitolul dans, incercati o joie la Gaia. Si fiti pregatiti pesntru o extra-portie de glam.

 

 

Latin Dance

O ultima recomandare merge in directia iubitorilor de muzica latino dornici sa danseze in oras. In spatele magazinului Cocor exista clubul Latin Dance unde petrecerile tin pana dimineata (miercurea si sambata), iar intrarea este gratuita.

Distribuie