• Share

Ciudat de Bucuresti: baruri si restaurante cu nume inedite

Ciudat de Bucuresti: baruri si restaurante cu nume inedite

 

Cat de des ti s-a intamplat sa alegi sa intri sau nu intr-un bar pornind de la numele lui? Ce-i drept, sunt momente in care prejudecatile ne impiedica in mod nefericit sa dam o sansa unui anumit loc. Ceea ce urmeaza este o scurta lista cu locuri in care poate nu ai intra chiar din prima, dar care merita o sansa. Sau chiar doua.

 

 

La Trenulete

 

 

Ce zici de un loc in care servirea sa fie complet “automatizata”? La Trenulete nu este un magazin de jucarii, ci un bar in care nu vei fi servit de oameni ci de... trenuri. O experienta pe care o poti avea daca ajungi pe Unirii 69.

 

Cat de frica iti e sa mergi prin mahalale? Iti spunem noi una in care nu numai ca nu trebuie sa-ti fie teama, ci e cazul sa-ti faci si rezervare ca sa ajungi. E vorba despre restaurantul Mahala care-ti propune o bucatarie contemporana in care “romanescul” este reinterpretat si numai bun de savurat.

 

Cand zici “Manasia” suna usor dubios, e adevarat. Asta pentru ca putina lume stie ca este vorba despre un sat din Ialomita si despre un conac cat se poate de interesant. Daca-ti mai zicem si ca Manasia bucuresteana se afla intr-o fosta sectie de politie, deja suna foarte bine, nu? O sa mai adaugam ca Manasia are toate sansele sa devina unul dintre cele mai cool locuri din oras si ca la ei in curte poti manca peste cu paine. Te-am convins?

 

Pentru prietenii tai straini un loc cu nume “ciudat” in care puteti merge sa beti ceva poate fi Count Dracula Club. Dracula locuieste pare-se pe Splaiul Intependentei 8A si daca te incumeti, poti lua si o cina in compania lui. Insa, ai grija sa nu te faca el cina... 

Distribuie