• Share

Cum te poti bucura de festivalul George Enescu fara sa mergi la el

Cum te poti bucura de festivalul George Enescu fara sa mergi la el

 

Editia din 2015 a Festivalului George Enescu se desfasoara in perioada 30 august - 20 septembrie in capitala, in locatii precum Sala Palatului, Piata Festivalului si Ateneul Roman. Cu toate ca au fost puse in vanzare 46.500 de bilete, in prima ora s-au vandut 25.000 de bilete, urmand ca si celelalte sa fie epuizate la scurt timp dupa. Avand in vedere ca este un festival care nu trebuie ratat, ne-am gandit la cateva modalitati de a ne bucura de muzicalitatea acestui eveniment fara a participa la el.

 

 

festival george enescu 2015 bucuresti

 

 

Concertele desfasurate in Piata George Enescu vor rezona pe frecventele iubitorilor de muzica clasica, iar cei care nu au reusit sa-si cumpere bilet din timp pot sa asculte repertoriul enescian cunoscut pe plan international in locatii cum ar fi Piata Revolutiei, la cartof. In afara de aceasta, au mai fost organizate cateva evenimente, care ofera posibilitatea degustarii celui mai apreciat eveniment dedicat muzicii clasice din Romania.

 

 

Pianocktail - Gusta muzica lui Enescu nota cu nota (3, 9, 17 septembrie)

 

Salonul Up Above de la Journey Pub va gazdui trei evenimente in luna septembrie, dedicate festivalului George Enescu. Aceste evenimente vor fi realizate cu ajutorul unei pianine transformate si modificate, pe baza careia vor fi preparate cocktailuri cu esenta de muzica. Pentru mai multe detalii, puteti da click aici.

 

 

Transmisie Festivalul George Enescu (30 august - 20 septembrie)

 

Pe perioada festivalului George Enescu, 30 august - 20 septembrie, Grand Cinema & More ne ofera posibilitatea urmaririi in direct a unei selectii realizate din cele mai importante concerte din cadrul festivalului. Proiectiile au fost organizate in ideea facilitarii accesului melomanilor care nu au reusit sa-si cumpere bilete la timp sau care doar isi doresc o experienta alternativa de ascultare a muzicii clasice.

Distribuie