• Share

De unde cumparam handmade in Orasul Meu

De unde cumparam handmade in Orasul Meu

Cadourile cele mai apreciate sunt cele personalizate, in care primitorul se regaseste complet. Daca nu esti atat de indemanatic, dar totusi vrei sa impresionezi cu intentiile tale, primesti ajutor de unde nici nu te astepti prin Orasul Meu. Ai de ales de la bijuterii pana la imbracaminte si chiar produse cosmetice. Sa inceapa explorarea:

 

Foto: Petras Gagilas - flickr
 

E foarte tare pentru ca poti sa mergi direct in magazin sa le cumperi, daca esti genul mai neincrezator, sau, daca nu ai chef sa stai in trafic, poti comanda online.

 

Turific il gasesti pe Torentului 1 - 5 sau pe http://turific.mykatapulta.ro. A pornit de la reconditionarea accesoriilor pentru biciclisti si a ajuns la crearea de portofele si tot felul de accesorii. Daca ai prin familie sau cercul de prieteni pasionati de bicle, ai gasit locul ideal, fara sa-ti mai faci griji ca inspiratia te-a parasit. Cei de aici spun ca misiunea lor e de a produce tot ce-ti nascoceste mintea fara a face rau mediului inconjurator. Si pentru asta ii apreciem.

 

Foto: Turific! handmade FB
 

Clou Boutique iti da idei pentru casa, pentru ea, el, copii si nu numai. Daca bugetul e mic, gasesti lucruri si sub 50 Lei, dar si peste 150 Lei daca te simti darnic si ai transportul gratuit. E pe Calea Dorobantilor nr. 132 sau http://clouboutique.ro. Poti opta pentru un gel de dus cu verbina daca stii ca e fan(a) Vampire Diaries sau pentru un suport de carte si accesorii daca petrece mult timp pe la birou.

 

O sa vezi doar curcubee handmade daca alegi Quibi. Decoratiile care inveselesc casa, jucariile, quilturile pentru omuletii mici din familie si bijuurile sunt specialitatea de pe Bulevardul Dacia, nr. 85. Pe http://quibi.ro iti poti incerca indemanarea daca te uiti la tutoriale sau te poti inscrie chiar la ateliere. Se pare ca tot ce-ti trebuie e „multa pasiune, kilograme de imaginatie si tone de rabdare”, dupa spusele responsabilei.

 

Foto: Quibi FB
 

Pe Miss Babacilu o gasesti doar online pe http://www.missbabacilu.com, pe Facebook, Instagram sau Pinterest. Daca ai chef sa-ti faci un cadou singura pentru ca esti fabuloasa si vrei sa te simti fermecatoare, sau nu stii cum sa-i zici tipului cu care te vezi ca poate ar fi cazul sa te mai surprinda din cand in cand, intra pe site si fa-ti de cap. Ori iti dai comanda si iti e livrata intr-o zi lucratoare, ori lasi laptopul deschis pe pagina cu accesoriul dorit si speri la o minune.

 

Foto: Miss Babacilu FB
 
 

La fel si pe http://atelierlemnia.com, unde universul gentilor din lemn si piele te va face sa te gandesti de doua ori daca sa cadorisesti pe cineva sau sa te recompensezi cu o piesa care-si va pastra frumusetea aparte si peste ani. Ai ales dintr-o varietate de colectii si modele, numai bune de purtat prin Micul Paris.

 

Foto: Lemnia FB

Distribuie