• Share

Distractie pe patine in cele mai frumoase parcuri din Bucuresti – sezonul 2013-2014

Distractie pe patine in cele mai frumoase parcuri din Bucuresti – sezonul 2013-2014

 

Una dintre cele mai elegante si mai pline de veselie forme de miscare ale sezonului rece este patinajul. Dincolo de placerea de a ne infofoli si de a aluneca apoi gratios in aerul rece al iernii, patinajul este o activitate accesibila oricarui buzunar si care poate fi practicata in familie, cu prietenii sau in gasca.

 

Ca in fiecare an, vom putea merge sa ne exersam piruetele pe gheata multor parcuri bucurestene. Sezonul, care se deschide la inceput de decembrie, se va prelungi pana pe la mijlocul lui februarie 2014.

 

 

patinaj bucuresti parcuri 2013

 

 

Patinoar Drumul Taberei

 

Cei din Drumul Taberei se lauda cu calitatea ghetei pe care o tot perfectioneaza din 2005 incoace. Plus concertele si concursurile care vor anima serile. Pentru accesul la patinoar in timpul saptamanii, pretul este de 10 lei, iar in weekend si cu ocazia evenimentelor speciale organizate, accesul este 15 lei. Daca nu aveti patine, puteti inchiria pentru 10 lei.

 

 

Patinoar Cismigiu

 

Cismigiul are farmecul lui, indiferent daca ne dam vara cu barca pe lac sau iarna cu patinele. Este cel mai mare patinoar artificial din oras (3000 m patrati). Intrarea este intre 10 lei/in timpul saptamanii si 15 lei/weekend, iar la interval de o ora se reface gheata. Pentru patine veti plati 10 lei.

 

 

Patinoar Herastrau

 

Herastraul nu putea lipsi din peisaj la capitolul parcuri in care putem merge sa patinam. Preturile sunt aceleasi ca in Cismigiu, iar vineri si sambata puteti sta chiar si pana la miezul noptii pe gheata.

 

 

Patinoar Kiseleff

 

Un patinoar mic, dar nu mai putin simpatic, care se inconjoara de obicei cu casute ca in povesti pline de bunatati de iarna, de la vin fiert, pana la mere coapte. Inchirierea patinelor costa 10 lei iar taxa de intrare este intre 10 si 15 lei/intervalul orar plus ziua saptamanii.

 

 

Patinoar Parcul Tineretului

 

La Tineretului, pana la ora 11.00 putei patina gratuit. Apoi taxele sunt aceleasi ca peste tot, iar programul nu ocoleste nici concertele.

 

 

Patinoar Titan

 

Un patinoar vecin cu o biserica de lemn, intr-un parc. Nu suna rau, nu-i asa? Pretul de intrare variaza intre 10 si 15 lei, iar in weekend, copiii pana la 14 ani au reducere (pana la ora 16.00).

Distribuie