• Share

Funny Games la Bucuresti - editia 2016

Funny Games la Bucuresti - editia 2016

 

Din seria ce si cum ne mai jucam prin oras, exista tot felul de variante pentru cei care-si doresc sa petreaca seri ori zile “challenging” in compania prietenilor sau sa-si faca altii noi. Iar barurile si cafenelele cu rafturi pline de cutii multicolore cu jocuri pentru toate gusturile si-au rafinat oferta si ne propun seri de quizz-uri sau adevarate turnee competitionale. Ca sa nu mai vorbim despre toate celelalte forme de joc pe care ni le sugereaza Bucurestiul.


aria cafe bucuresti 


Cultura generala, atentia si logica isi dau intalnire in fiecare seara de luni si joi la Lente & sotron cand au loc seri de Quizz-uri, iar gastile de prieteni sunt binevenite. Participarea este gratuita, iar primele 3 echipe sunt premiate cu vouchere in valoare totala de 300 de lei.


Aria Cafe a devenit un epicentru ludic al serilor petrecute cu prietenii. Iar in aprilie s-au hotarat sa acorde o atentie speciala fanilor jocului Carcassonne. In 9 aprilie va avea loc aici etapa locala Bucuresti a Campionatului National de Carcassone. Daca-ti place sa cuceresti cetati nu trebuie decat sa te inscrii in competitie pana in 6 aprilie pe adresa [email protected]. Taxa de participare este 10 lei.

Un alt fel de a te juca prin oras implica vanatoarea de comori arhitecturale. Competitia are loc pe echipe si este o ocazie perfecta de a te plimba prin Bucuresti si de a descoperi si intelege importanta cladirilor de patrimoniu si a arhitecturii, in general. Urmatorul eveniment va avea loc in 28 mai.

Iar daca terenul tau de joaca este tehnologia, vei gasi mai mult ca sigur suficiente aplicatii si gadgeturi la Bucharest Technology Week (23-29 mai). Se anunta, pe langa conferinte si invitati de peste hotare, si 4 zile de outdoor expo in Piata George Enescu.

Distribuie