• Share

Indrumar pentru domnitele si flacaii de la Electric Castle

Indrumar pentru domnitele si flacaii de la Electric Castle

 

De ajuns ai ajuns. Cu masina, microbuz, tren sau avion. Organizatorii, oameni de bine, ti-au pus la dispozitie informatii despre cam toate mijloacele de transport posibile, numai sa-ti inlesneasca deplasarea spre  frumusete de Electric Castle.

Inca din Ziua Zero ai intrat in atmosfera, dar cum faci sa tii pasul cu distractia si-n acelasi timp cand ajungi acasa sa te mai recunoasca mama?

 

Foto: Electric Castle FB.

 

1. Instaleaza-ti aplicatia sa stii cum poti ajunge la cort/masina. Stim cu totii ca se-ntampla sa te-ntalnesti cu prieteni vechi, mai un shot, mai stati la o discutie, si te trezesti ca mergi pe carari opuse. In plus, ai toti artistii si programul pe care ti-l poti si personaliza.    

2. Asigura-te ca ai la tine Autan sau crema de plaja cu protectie solara. N-ai vrea s-arati ca un rac cu miscari imprecise de dans, din cauza tantarilor sau a altor insecte binevoitoare.

3. Se-ntampla sa ploua. Asa ca ia-ti o umbrela sau o pelerina, sa fie. Poti uita de cizme de cauciuc pentru ca cei responsabili au amenajat portafloor, alei din lemn care duc spre scena Booha Mansion, unele acoperite cu pietris in zonele principale si spre scena Red Bull.

4. Bratarile cu sistem RFID iti pot fi de ajutor, dar te pot lasa si lefter daca n-ai grija sa vezi cat ai cheltuit. Ti-o poti conecta direct cu cardul sau o poti alimenta in punctele special amenajate.

5. Un sfat general e sa fii cumpatat. Stim, suna plictisitor si zici c-am citat-o pe bunica, dar n-ai vrea sa te trezesti ca mai sunt doua zile de festival si nu-ti permiti nici macar un sandvis.

 

 

6. Fa bine si nu-ti pierde biletul pentru ca nu te poate ajuta nimeni fara dovada cumpararii. Ai grija sa ai mereu buzunare la indemana, borsete, genti si alte chestii unde sa-ti adapostesti minunatiile datatoare de intrare.

7. Ce-i cool pentru fumatori e ca-si pot aduce tigari de acasa. Ce o sa fie naspa e ca vei da peste multe intrebari „N-ai o tigara?” din partea celor care n-au ascultat ce-am zis la punctul 5.

8. Tot spre binele tau e sa nu te arunci in lac dupa cateva beri. O data pentru ca nu vrei sa pleci acasa cu pneumonie si un alt motiv e pentru ca e interzis.

9. Nici fanteziile cu foc de tabara nu-ti vor fi indeplinite. E si asta interzis.

10. Nu, nici in Castel n-ai voie. Doar in spatiile special amenajate pentru festival.

 

Bonus tip: Daca participi la concursul Go Eco poti castiga niste premii misto, printre care un laptop sau o bicicleta electronica.

Daca functionezi mai bine pe vizual, vezi mai jos.

 

Distribuie