• Share

Locatii din Bucuresti in care nu se fumeaza

Locatii din Bucuresti in care nu se fumeaza

 

Pentru unii dintre noi, o experienta culinara desavarsita sau o iesire in oras trebuie sa fie insotita de aer curat, printre altele. Fie ca este vorba de locatii baby friendly sau doar va deranjeaza fumul de tigara, fiind nefumatori, v-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai frumoase locatii din Bucuresti in care nu se fumeaza.

 

 

nefumatori fumeaza locatii bucuresti

 

 

Origo

 

In centrul capitalei, cafeneaua Origo ii imbie pe toti cei care-i trec pragul cu mirosul cafelei proaspat prajite si aromele ceaiurilor, departe de fumul de tigara. Chiar daca experienta aceasta poate fi luata la pachet, va recomandam sa treceti pe aici pentru o experienta extrasenzoriala completa, chiar cu cei mici.

 

 

Rue du Pain

 

Fiind o locatie pentru nefumatori, Rue du Pain este unul dintre locurile preferate ale familiilor cu copii. Cunoscuta drept Furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei, brutaria Rue du Pain are la baza calitatea, servita atat pe terasa bistro, cat si in bar-bistro-ul sau.

 

 

Acuarela Bufet

 

Acuarela Bufet este locul in care creativitatea bucuresteana se reuneste pentru a pune in practica idei, condimentate cu retete delicioase si felurite bauturi pentru toate gusturile. Este o locatie pentru nefumatori, asa ca, in afara de intalnirile in interes de serviciu, puteti iesi impreuna cu cei mici la o limonada racoritoare.

 

 

Beca’s Kitchen

 

La 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Romana, se afla restaurantul Beca's Kitchen. Vazut ca o oaza de sanatate si relaxare in zilele noastre, in care de multe ori ne multumim cu mancarea pe fuga, restaurantul promite sa ofere experiente culinare inedite tuturor celor care trec pe aici. Bineinteles, nu se fumeaza, asa ca ii puteti lua si pe cei mici cu voi.

 

 

nefumatori capitala 2015 locatii

 

 

Seneca AntiCafe

 

Seneca AntiCafe a fost gandita ca un spatiu pentru relaxare si lucru. Fie ca vrei sa lucrezi la un proiect, sa citesti, sa participi sau chiar sa organizezi un workshop, este locul ideal. Avand in vedere ca se plateste timpul, si nu consumatia, iti poti aduce de acasa mancare si bauturi non-alcoolice. Marele plus este ca nu se fumeaza aici.

 

 

Bistro Carusel

 

Situat in cadrul Carturesti Carusel, Bistro Carusel este locul in care ofertele sezonului sunt alese cu grija pentru cei care vor sa petreaca o perioada de timp, la 2 niveluri peste agitatia din strada Lipscani. Wi-fi-ul este la discretie, iar obiceiurile fumatorilor se lasa la intrare.

Distribuie