• Share

Magazine deschise non-stop in centrul capitalei

Magazine deschise non-stop in centrul capitalei

 

Sa zicem ca este vineri noapte, iar clubul in care ai iesit sa bei cu prietenii in Centrul Vechi nu are tigarile tale preferate. Te gandesti la vorba aia din popor, cum ca daca schimbi tigarile tusesti, asa ca vrei neaparat sa-ti iei pachetul tau pe care-l alegi de ceva vreme. O alta varianta este ca ai iesit la ziua unui coleg si nu ai avut timp sa-i iei un cadou. Nu neaparat cadoul pe care i l-ar face cel mai bun prieten, dar o mica atentie nu este refuzata vreodata. In ambele situatii, vei avea nevoie de o lista cu cateva magazine deschise non-stop din centrul capitalei. 

 

 

magazine non stop Bucuresti 2016

 


Vis-a-vis de Springtime, la Universitate

 

Non-stopul de vizavi de Springtime-ul de la Universitate are o oferta destul de variata. De la tigari, foite, tot felul de gustari mai mult sau mai putin sanatoase, pune la bataie si fructe, dulciuri, sucuri, ba chiar si cateva frigidere generoase cu alcool.

 

 

Vis-a-vis de Sala Palatului, la coloane

 

La coloanele de la Sala Palatului poti gasi 1-2 non-stopuri, special deschise pentru pasarile de noapte ale capitalei. Vei gasi acolo tigari, diferite produse de rontait, cafea (daca vrei sa stai treaz toata noaptea), apa, sucuri si o varietate restransa de alcool.

 


Langa Universitate, la coloane

 

Daca zici non-stopul de la coloane, de la Universitate, gandul te duce instant la doamna fara casa care sta mereu alaturi de cainele sau acolo. Tigari nu mai vand de o vreme la acest magazin, insa sucuri, alcool si snacks-uri inca se gasesc aici. Plus ca e si dragut sa iti imparti saratelele cu doamna aceea si cu animalul ei de companie.

 

 

La Kogalniceanu, in rond

 

Daca ajungi prin rond pe la Kogalniceanu, fie pentru o shaworma, fie pentru un cadou luat in ultimul moment, este alegerea potrivita. Printre produsele enumerate mai sus (tigari, sucuri, cafea, rontanele), vei putea alege si diferite deserturi, produse bio, chiar si mixuri cu alune si migdale.

 

 

OK Supermarket

 

Acest supermarket de pe strada Maria Rosetti nr. 7-9 este mai mult decat ok. Pe langa produsele pe care le au non-stopurile si supermakerturile de obicei, aici vei gasi si variatii ale acestora mai rar intalnite. Au chiar si o sectiune cu mancare gatita, deci ce ti-ai putea dori mai mult de la un magazin deschis 24/7?

 

 

Fonzi, la Unirii

 

Fonzi s-a extins in capitala, avand in prezent 6 supermarketuri deschise non stop. Cel mai apropiat de Centrul Vechi este de pe bulevardul Unirii nr. 7. Vrei sa stingi alcoolul din club cu ceva bun? Fonzi sigur ti-a pregatit niste preparate gatite in casa sau iti pune la dispozitii tot felul de alte gustarici.

Distribuie